PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=832807}
7,1 8,4 tys. ocen
7,1 10 1 8432
6,7 3 krytyków
American Horror Story: 1984
powrót do forum serialu American Horror Story: 1984

Możliwe, że coś przegapiłam, ale przecież Jingles został zabity, więc dlaczego on jako jedyny duch mógł opuścić Camp? W dodatku spłodzić dziecko (zakładając, że to jego biologiczne dziecko), skoro duchy nie mają nawet tętna, co widać było w jednej ze scen, gdzie policjantka chciała zmierzyć ciśnienie?

W ogóle te zasady dotyczące duchów wydają mi się naciągane. Jeśli ten Ramirez w więzieniu już nie żyje (a opowiadał o swojej śmierci przez egzekucję), a dalej go widzą i więżą, to chyba byliby dosyć zdziwieni, że więzień, którego zabili, dalej jest u nich więźniem?

I czy Trevor czasem tez nie został zabity? A jednak mógł opuścić Camp, w przeciwieństwie do innych?

ocenił(a) serial na 7
Skylar91

Odnośnie Trevora, jak to pisałam, wyleciało mi z głowy, że przecież obudził się z tej śpiączki.

ocenił(a) serial na 8
Skylar91

Eh, wystarczy dobrze oglądać. mr Jingles został ozywiony przez szatana tak samo jak Ramorez dla tego cały czas żyje +Ramirez nie zginął w więzieniu nic o tym nie mówili. A Trevor to przecież mówili ,że przeżył bo nóż nie przebił serca nawet była scena w szpitalu jak leżał.

ocenił(a) serial na 7
Marcin33321

Ale dlaczego wobec tego niektóre postacie nie mogą opuścić Camp, a inne tak? Wiemy, że nie mogą opuścić, bo jak tego chłopaka wywozili karetką, to automatycznie wrócił.

I co z faktem, że wszyscy normalnie w więzieniu widzą Ramireza, nikt ze strażników się nie zastanawia nad tym, że odbyła się jego egzekucja?

Bez wzgardy proszę, normalnie pytam :P

Odnośnie Trevora to sama się zorientowałam, tylko filmweb nie dał już edytować...

ocenił(a) serial na 8
Skylar91

Jeśli zginęli na terenie obozu to są tam uwięzieni inne postacie mogły go opuścić bo żyły a te co nie mogą to zginęły tam. A Ramirez został złapany przez policjie i sam czeka na swoją egzekucje a nie już ją odbył.

ocenił(a) serial na 7
Marcin33321

No ok, tak opowiadał o tej egzekucji, że brzmiało to, jakby już się odbyła.

Wiem oczywiście, że część postaci żyje, a część nie xD Ale byłam przekonana, że Jingles został zabity z łuku w lesie Campu, dlatego pytałam, czemu mógł wyjechać na Alaskę, podczas gdy pozostałe duchy są tam uwięzione. Chyba, że "jednak nie umarł".

ocenił(a) serial na 10
Skylar91

Po prostu wrócił do życia, a w tej sytuacji mógł wyjechać z obozu, bo był żywy.

ocenił(a) serial na 7
mmm_kuzba

A jak sie prosto wraca do zycia? :D

Skylar91

wydaje mi się, że Ramirez opętany i ożywiony przez szatana zaproponował współpracę Jinglesowi i on też wrócił do życia, dlatego razem wyjechali z obozu. Co prawda tutaj błędu nie widzę, ale na przykład, dlaczego szatan tak po prostu opętał tego strażnika więziennego, który wypuścił Ramireza? Trochę naciągana akcja

ocenił(a) serial na 8
cehennem0

Dobrze gadasz a co do ramireza to chodzi chyba o to ,że obiecał szatanowi zabijać więcej ludzi wydaje mi się ,że była mowa o tym ,że chce wybić wszystkich ludzi na festiwalu