będzie kolejny sezon American Horror Story! :) http://insidetv.ew.com/2014/10/13/american-horror-
story-renewed/
ja jestem w szoku bo coś czytałam o planach na american crime story, a tu wyskakują z kolejnym ahsowym sezonem. niech robią, byleby to nie było w stylu 3 sezonu
American Crime Story powstanie, ale za ten serial wezmą się inni ludzie. Murphy będzie odpowiedzialny tylko za pilot serialu, więc będzie miał czas na pracę przy AHS5. ;P
Tak samo z TWD. 6 sezon już pewny.
Co chcieli byście zobaczyć w sezonie 5? Ja bym chciał kanibali ;)
Tylko, że czytałam (później poszukam artykułu), że Jessica mówiła iż na 4 sezonie kończy przygodę z AHS.
To nie jest jeszcze pewne. Możliwe jest, że będzie w 5 sezonie, ale tylko w kilku odcinkach ;)
Hotel z którego nikt nie wychodzi. Są tam psychopaci, kanibale, demony, sukkuby (dla tych co nie wiedzą co to demon która nawiedza w nocy mężczyzn, wiadomo co robi, a następnie ich zabija), kierownik jest opętany przez Szatana, może do tego wątek lochów które kryją tajemnice :)
"You can check out anytime you like, but you can never leave". Podoba mi się ten pomysł. :)
Po takim zestawieniu to juz w 3 odcinku by wszyscy nie zyli xDDDDDD
ja bym chcial mroczne miasteczko, gdzie ludzie potajemnie czcza Przedwiecznych. Tak, cos jak Call of Cthulu :D Jesli by to dobrze zrobili to klimat i napiecie by sie wylewaly z ekranu.
coś jak Call of Cthulhu było by świetne, ale wątpię aby udało się twórcą odwzorować klimat Mitologii Cthulhu ;)
Zresztą taka mieścina w latach 60 (ba nawet w latach 20) byłaby świetnym pomysłem. Tyle, że Lovecraft nie jest zbyt popularny.
Ja bym raczej wolał horror wielkomiejski: szklane biurowce, w nich korporacyjne intrygi, pod biurowcem zaułki i slamsy, ćpuny i bezdomni. Te dwa światy zderzą się, gdy okaże się że biurowiec leży na terenie dawnego cmentarza, miejsca straceń, miejsca kultu jakiegoś pogańskiego demona.... itd.
Nigdy nie przepadałem za metropolią jako miejscem akcji. jest na to za duża, zbyt otwarta. Pasuje na thriller, ale niekoniecznie na horror.
Z drugiej strony mogliby pójśc także w miejskie legendy.