PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=703003}
6,8 37 tys. ocen
6,8 10 1 36878
5,9 13 krytyków
American Horror Story: Freak Show
powrót do forum serialu American Horror Story: Freak Show

5 sezon

ocenił(a) serial na 8

będzie kolejny sezon American Horror Story! :) http://insidetv.ew.com/2014/10/13/american-horror-
story-renewed/

little_emm

Ledwo rozpoczeli 4 i już 5 zapowiadają. Cóż dobrze wiedzieć, że to jeszcze nie koniec :)

ocenił(a) serial na 8
filmowy_laufer

ja jestem w szoku bo coś czytałam o planach na american crime story, a tu wyskakują z kolejnym ahsowym sezonem. niech robią, byleby to nie było w stylu 3 sezonu

ocenił(a) serial na 8
little_emm

American Crime Story powstanie, ale za ten serial wezmą się inni ludzie. Murphy będzie odpowiedzialny tylko za pilot serialu, więc będzie miał czas na pracę przy AHS5. ;P

SilverP

No właśnie tez się wczoraj o tym dowiedziałem.

ocenił(a) serial na 7
filmowy_laufer

Tak samo z TWD. 6 sezon już pewny.

Co chcieli byście zobaczyć w sezonie 5? Ja bym chciał kanibali ;)

ocenił(a) serial na 4
Merle_Dixon

Tylko, że czytałam (później poszukam artykułu), że Jessica mówiła iż na 4 sezonie kończy przygodę z AHS.

ocenił(a) serial na 7
wronaa

To nie jest jeszcze pewne. Możliwe jest, że będzie w 5 sezonie, ale tylko w kilku odcinkach ;)

wronaa

Nie zapadłą ostateczna decyzja :)

Merle_Dixon

Hotel z którego nikt nie wychodzi. Są tam psychopaci, kanibale, demony, sukkuby (dla tych co nie wiedzą co to demon która nawiedza w nocy mężczyzn, wiadomo co robi, a następnie ich zabija), kierownik jest opętany przez Szatana, może do tego wątek lochów które kryją tajemnice :)

ocenił(a) serial na 9
filmowy_laufer

No pomysł ciekawy. Jestem za :)

ocenił(a) serial na 7
filmowy_laufer

"You can check out anytime you like, but you can never leave". Podoba mi się ten pomysł. :)

LiberianGirl

Dzięki :)

ocenił(a) serial na 9
filmowy_laufer

Po takim zestawieniu to juz w 3 odcinku by wszyscy nie zyli xDDDDDD

ja bym chcial mroczne miasteczko, gdzie ludzie potajemnie czcza Przedwiecznych. Tak, cos jak Call of Cthulu :D Jesli by to dobrze zrobili to klimat i napiecie by sie wylewaly z ekranu.

ocenił(a) serial na 8
Daroo_3

coś jak Call of Cthulhu było by świetne, ale wątpię aby udało się twórcą odwzorować klimat Mitologii Cthulhu ;)

ocenił(a) serial na 8
Daroo_3

Zresztą taka mieścina w latach 60 (ba nawet w latach 20) byłaby świetnym pomysłem. Tyle, że Lovecraft nie jest zbyt popularny.

Dealric

Ja bym raczej wolał horror wielkomiejski: szklane biurowce, w nich korporacyjne intrygi, pod biurowcem zaułki i slamsy, ćpuny i bezdomni. Te dwa światy zderzą się, gdy okaże się że biurowiec leży na terenie dawnego cmentarza, miejsca straceń, miejsca kultu jakiegoś pogańskiego demona.... itd.

ocenił(a) serial na 8
pegaz_filmweb

Nigdy nie przepadałem za metropolią jako miejscem akcji. jest na to za duża, zbyt otwarta. Pasuje na thriller, ale niekoniecznie na horror.

Z drugiej strony mogliby pójśc także w miejskie legendy.

ocenił(a) serial na 3
little_emm

Ta bedzie ale juz bez Lange.