Jutro rusza serial, a strona jest niedopracowana, brakuje podstawowych informacji, no ręce
opadają!!!
Co nie? Już powinny być nagłówki o premierze , a tu nic , jakby nie moja koleżanka to bym przegapiła ... ehh .Ale czekam i czekam, i mam nadzieję że się nie rozczaruję .
Pocieszę cię, że kontrybucje są już dawno dodane. Jednak co z tego, skoro na przykład na sprawdzenie obsady czeka się, trzymajcie się krzeseł, 170 dni :D:D
No własnie widze, bo dodałem obsade do pewnego filmu już chyba w maju/czerwcu a ta kontrybuncja stoi i stoi,a powiem że są to głowni bohaterzy ;D
ja dodałam opis filmu, który ciężko jest znaleźć. Opis dający tylko ogólny zarys, bo sama ten film oglądałam jakieś 20 lat temu, ale na tyle, zeby wiadomo było o co chodzi - po kilku miesiącach odrzucili, bo rzekomo "niezgodny z regulaminem". Film dalej nie ma żadnego opisu. Admini są słabi, bardzo słabi. Może z ulicy ich wzięli...Pominę to, że niektóre informacje, które z kolei dodali nie są zgodne z prawdą, bo albo obsada pokręcona, albo opis nie mówi prawdy. Jeden wielki burdel na kółkach. Nie jestem więc zaskoczona, że nic nie było słychać o AHS. Ja dowiedziałam się przypadkowo, kiedy zobaczyłam odcinek dodany na stronie serialeonline. Z kolei jakiś miesiąc temu filmweb aktywnie promował PREMIERĘ pierwszego, albo drugiego sezonu AHS - ...na tv puls - oczywiście, ten kto zapłaci ma reklamę. co ja będę tutaj wypisywać, okazuje się, że większośc użytkowników widzi jak słabo tu jest... ;)