PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=703003}
6,8 37 tys. ocen
6,8 10 1 36878
5,9 13 krytyków
American Horror Story: Freak Show
powrót do forum serialu American Horror Story: Freak Show

Dlaczego nie mogły sobie po prostu wyjść z domu i robic co chciały? Przecież nie są niepełnosprawne ruchowo, a dawały się przetrzymywać w domu starej, słabej matce. Według mnie to trochę nielogiczne

ocenił(a) serial na 6
Trystane

Może i były pełno sprawnie ruchowo ale chyba nie były do końca pełno sprawnie psychicznie. Matka tak nad nimi zdominowała i opowiadała o tym że ludzie będą wytykać je palcami że były przerazone wychodzenie na zewnątrz

wojtek3_2

Nie sądzę, żeby były przerażone i stłamszone, bo przecież jedna z nich mówi : "Nie możesz nas tu trzymać" , tak jakby ona trzymala je siła

ocenił(a) serial na 5
Trystane

Pamiętajmy, że były to lata 50 w dodatku prowincja. Nawet dziś gdyby bliźniaczki syjamskie wyszły na środek Times Square wszyscy by się za nimi oglądali. Zresztą, w pierwszym odcinku matka tłumaczyła im, że z poprzedniego domu musiały uciekać kiedy sąsiedzi się o nich dowiedzieli. Trzymała je pod kluczem dla swojego i ich bezpieczeństwa.

Joe_Black1

Jest w ogóle taka kombinacja bliźniąt syjamskich możliwa?

flora7

Jest możliwa.
Np. http://pl.wikipedia.org/wiki/Abigail_i_Brittany_Hensel

flora7

oglądałam kiedyś dokument o chłopcach zrośniętych głowami mieli 2 nogi 4 ręce dwa serca 2 płuca itp więc kombinacji jest dużo

flora7

Jest możliwa :)

Trystane

nawet dziś idące ulicą blizniaczki syjamskie typu serialowych zbudzały by emocje itp a to się działo w latach 50 W cyrku jest taka wysoka kobietka chyba jedyną jej wadą jest wzrost a jest nazywana potworem więc dwu głowa kobieta na pewno wzbudzała w tamtych czasach emocje

ocenił(a) serial na 8
ewi184

ta wysoka kobieta to Erika Ervin, najwyższa modelka świata. No i nie jest tylko wysoka, jest najwyższą transpłciową modelką (: twórcy AHS jak zawsze stawiają na pełną równość.

martyna_radom

o ciekawe:) nie wiedziałam dzięki