PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=703003}
6,8 37 tys. ocen
6,8 10 1 36871
5,9 13 krytyków
American Horror Story: Freak Show
powrót do forum serialu American Horror Story: Freak Show

Czy ten sezon jest 4? I o co wogóle chodzi ja osobiście kończę 1 ale nie rozumiem. Jak to tak nagle? Może ktoś wytłumaczyć o co chodzi?

użytkownik usunięty
Alice888

tak, Freak Show jest czwartym sezonem, nie wiem co masz na myśli pisząc "tak nagle", więc niewiele mogę pomóc, może ktoś inny Ci odpowie :(

chodzi mi o to że w 4 sezonie Tate dalej jest nie? Więc co? On zostawia Violet i jedzie do cyrku?

Alice888

kolejne sezony nie są ze sobą powiązane.

sylwius15

ALe sezony 1-3 są ze sobą powiązane tak?

sylwius15

Ale sezony 1-3 są powiązane ze soba tak?

użytkownik usunięty
Alice888

żaden sezon nie jest ze sobą związany

Szkoda...

użytkownik usunięty
Alice888

nie chcę spojlerować, więc napiszę Ci tylko, że każdy sezon opowiada zupełnie inną historię :) nie są one kompletnie powiązane, co prawda aktorzy tacy jak Peters ( czyli Tate w pierwszym sezonie) czy Jessica Lange dalej grają w następnych sezonach, ale już zupełnie inne postaci itp.

A co z np. Gosposiom? W 1 sezonie ktoś odkopie jej ciało?

ocenił(a) serial na 9
Alice888

Nie lepiej samemu się przekonać oglądając?;)

ocenił(a) serial na 9
Alice888

niespodzianki są fajne;)

kamil_february

Tak ale... Kur** płakałam na przedostatnim odcinku...

Alice888

A tak a propos to Violet i Tate bd razem?

Alice888

Nie.
Proszę, nie musisz dziękować ;)

ocenił(a) serial na 7
Alice888

Nie ma znaczenia ktory sezon obejrzysz najpierw, bo one nie sa ze soba powiazane w zaden sposob, kazdy sezon to osobny epizod, zamknieta historia tworzaca calosc dzieki temu rezyser nie musi isc na ustepstwa ktore wystepuja w innych serialach, powiedzmy kosci (Bones), kilka postaci zostalo usmierconych, rezyser pozniej zalowal swojej decyzji ale nie mogl nic z tym zrobic, natomiast AHS jest tego pozbawiony wiec w kazdym nowym sezonie mozna sie spodziewac absolutnie wszystkiego :)