Czy ten sezon jest 4? I o co wogóle chodzi ja osobiście kończę 1 ale nie rozumiem. Jak to tak nagle? Może ktoś wytłumaczyć o co chodzi?
tak, Freak Show jest czwartym sezonem, nie wiem co masz na myśli pisząc "tak nagle", więc niewiele mogę pomóc, może ktoś inny Ci odpowie :(
nie chcę spojlerować, więc napiszę Ci tylko, że każdy sezon opowiada zupełnie inną historię :) nie są one kompletnie powiązane, co prawda aktorzy tacy jak Peters ( czyli Tate w pierwszym sezonie) czy Jessica Lange dalej grają w następnych sezonach, ale już zupełnie inne postaci itp.
Nie ma znaczenia ktory sezon obejrzysz najpierw, bo one nie sa ze soba powiazane w zaden sposob, kazdy sezon to osobny epizod, zamknieta historia tworzaca calosc dzieki temu rezyser nie musi isc na ustepstwa ktore wystepuja w innych serialach, powiedzmy kosci (Bones), kilka postaci zostalo usmierconych, rezyser pozniej zalowal swojej decyzji ale nie mogl nic z tym zrobic, natomiast AHS jest tego pozbawiony wiec w kazdym nowym sezonie mozna sie spodziewac absolutnie wszystkiego :)