PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=703003}
6,8 37 tys. ocen
6,8 10 1 36873
5,9 13 krytyków
American Horror Story: Freak Show
powrót do forum serialu American Horror Story: Freak Show

MIM

ocenił(a) serial na 9

Czy może ktoś wie o co chodziło z mimem podczas pieśni Life on Mars? Wyglądał tak samo jak
Lange. To były retrospekcje? A może to była jej siostra bliźniaczka, lub nasz ukochany klaun który
sie przebrał?
A może mi się tylko wydawało, że wyglądają tak samo?

ocenił(a) serial na 7
Daroo_3

Masz rację. Wyglądały tak samo! Też się zastanawiam. To może być każda z rzeczy, które wymieniłeś.

ocenił(a) serial na 9
LiberianGirl

Przejrzałem odcinek jeszcze raz i ten mim pojawił się tylko podczas wykonania 'openingu' show. Strasznie mnie ciekawi o co z tym kaman :D

Daroo_3

Pewnie nie ma to żadnego związku, ale Jessica Lange kiedy mieszkała we Francji uczyła się sztuki mimów, tak mi tylko przyszło na myśl,ale może to świadczyłoby o tym że to jakaś retrospekcja Elsy. Mnie też to zainteresowało podczas wykonywania tego utworu przez panią Lange, bo było to takie od czapy, choć wydaje mi się że nie będzie w dalszych odcinkach o tym mowy.

Daroo_3

Elsa od zawsze pragnęła być docenianą aktorką/postacią sceniczną, więc możliwe że to były retrospekcje, które pokazywały jak była niedoceniana przez te wszystkie lata i to przeżywała. To samo sugeruje końcówka Life on Mars. Elsa rozmarzyła się i myślała, że śpiewa dla pełnej publiczności, a w rzeczywistości pokaz oglądała tylko matka z dzieckiem.

ocenił(a) serial na 9
Ilyade

Hm, może. Ale wolałbym, żeby w tym było coś więcej :<

Daroo_3

Trzeba zauważyć, że to nie jedyna migawka podczas wykonywania tej piosenki. Mamy też scenkę gdzie widzimy Jimmy'ego Darling'a, Paul'a i Amazon Eve, która normalnie w trakcie występu gra przecież na pianinie.