PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=703003}
6,8 37 tys. ocen
6,8 10 1 36873
5,9 13 krytyków
American Horror Story: Freak Show
powrót do forum serialu American Horror Story: Freak Show

NIESTETY SHIT

ocenił(a) serial na 1

Po obejrzeniu 1 epizodu nie mam chyba ochoty na kolejne odcinki.

ocenił(a) serial na 8
owsiakando

A u mnie wręcz odwrotnie - sezon zapowiada się przecudownie, a pierwszy odcinek był nie do opisania!

ocenił(a) serial na 9
Emmist

zgadzam sie, super był!

Emmist

Popieram że pierwszy odcinek wypadł całkiem obiecująco choć dup* nie urwał ;], ale już można stwierdzić ze klimat tego sezonu będzie przekozak! :D

Emmist

Również sie zgadzam, jednak klimat daje dużo :) :D

ocenił(a) serial na 9
Emmist

Zgadzam sie w 100%! Genialny sezon ;)

ocenił(a) serial na 9
owsiakando

niestety mam całkowicie odmienne zdanie :) Klimat zapowiada się równie dobrze jak w drugim sezonie :)

owsiakando

Mam podobne odczucia. Zapowiada się znów słaby sezon niestety. Obejrzę jeszcze dwa i jak się nie poprawi to odpuszczam.

owsiakando

Ja również się nie zgodzę. Klimat jest świetny, zapowiada się super sezon.

ocenił(a) serial na 3
owsiakando

Zgadzam się w 100%. Może nie jest to aż tak słabym shitem jak Coven, ale pierwszy odcinek to niestety Weak Show.
Czekam na więcej. Również, jeśli nie rozkręci się akcje w jakichś pięciu odinkach choć troszkę to odpadam.

ocenił(a) serial na 7
annagawronska

Liczyłem na coś lepszego, ale to dopiero 1 odcinek ;)

ocenił(a) serial na 4
owsiakando

Racja odcinek cinki jak szczyny pawiana - taki straszny ,że aż śmiszny.Robi się powoli telenowela od 3 sezonu niestety. A dwa pierwsze były takie dobre....

ocenił(a) serial na 9
profus6

3. sezon akurat był dobry. Ale faktycznie. Na razie, oprócz klauna, nic przerażającego się więcej nie działo. Mało horroru coś w tym pilocie było. Chociaż temat ciekawy: rozterki, kto jest większym potworem: te dziwolągi z cyrku, czy jednak zwykli ludzie?

ocenił(a) serial na 5
czlowiekfrank

Czepiacie się tego Covenu...Każdy sezon miał swój kilmat i urok. Po Freakshow spodziewam się powrotu do Klimatu z Asylum i raczej zapowiada się podobny poziom.

ocenił(a) serial na 7
owsiakando

Moim zdaniem było świetnie, chociaż jeszcze wstrzymuję się z oceną. Akcja na pewno się bardziej rozwinie.

ocenił(a) serial na 1
LiberianGirl

jest h.u.j. a nie klimat , co to ma byc , jakies pseudo straszne gowno dla durnych amerykanskich malolatow?!~spier.dolil sie max ten serial i tyle , cześć

ocenił(a) serial na 7
owsiakando

Po 1 odcinku też tak uważałem, drugi odcinek jest lepszy.

20x lepszy od sezonu 3 ;)

ocenił(a) serial na 2
owsiakando

nie wytrzymam, co to za porażka...podczas oglądania wygląda to tak jakby reżyser nie miał pojęcia co chce zrobić w tym sezonie. Nawalone tu pełno dziwaków bez żadnych talentów i co ? i nic własnie....

ocenił(a) serial na 5
Dworsky0

Jak już to scenarzysta, a nie reżyser :) Niemniej jednak moim zdaniem akcja spokojnie rozwija się w bardzo dobrym kierunku. Myślę, że bomba jeszcze wybuchnie :)

ocenił(a) serial na 2
Joe_Black1

scenarzysta pisze tylko teksty a nie o to mi chodzi

ocenił(a) serial na 5
Dworsky0

Teksty pisze gość od dialogów :) Scenarzysta tworzy całą historię, reżyser przekłada ją na ekran :)

ocenił(a) serial na 2
Joe_Black1

tak w skrócie:
Scenarzysta – osoba pisząca scenariusz do filmu
Scenariusz – to materiał literacki będący podstawą realizacji fabuły
Reżyser – artysta odpowiedzialny za całokształt dzieła scenicznego lub filmowego, autor spektaklu, filmu, widowiska muzycznego bądź estradowego. Tworzy koncepcję artystyczną sztuki, inspiruje współpracowników i kieruje nimi, a celem lepszego zademonstrowania swojej niepowtarzalnej indywidualności - adaptuje, przerabia tekst oryginalny. Funkcje reżysera określa rodzaj sztuki.
polecam zapoznać się z podstawowym słownictwem - dziękuję :)

ocenił(a) serial na 5
Dworsky0

Yyyy...no tak :) Rozszerzona wersja mojej wypowiedzi, ale cieszę się że w końcu się zgadzamy :)

Dworsky0

Zgadzam się całkowicie. Męczę już 3 odcinek i nie wiadomo o co chodzi i jaki ktoś miał zamysł. Zdecydowanie najgorszy.