PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=703003}
6,8 37 tys. ocen
6,8 10 1 36927
5,9 13 krytyków
American Horror Story: Freak Show
powrót do forum serialu American Horror Story: Freak Show

No,no,no..

ocenił(a) serial na 8

Obejrzałam wczoraj pierwszy odcinek i jestem zachwycona! ŚWIETNE. Coś tak czuję, że stanę się zagorzałą fanką :-)
Powiedźcie mi tylko czy warto obejrzeć wcześniejsze sezony? Bo niestety nie miałam jeszcze przyjemności ;-)

ocenił(a) serial na 8
JoaHa88

Kurde, nie moge sie doczekac. Dzis obejrze pierwszy kdc The Freak Show ;D

Warto zobaczyc poprzednie sezony ;) szczegolnie drugi. A trzeci to juz tylko dla zagorzalych fanlw AHS ;)

ocenił(a) serial na 8
SilverP

Dla zagorzałych fanów czyli jest gorsza od wcześniejszych dwóch? ;-)

ocenił(a) serial na 6
JoaHa88

Trzeci sezon jest duuużo gorszy, ale coś czuję, że teraźniejszy będzie właśnie pozytywną odskocznią.

ocenił(a) serial na 8
JoaHa88

tak, trzcie sezon - Coven jest najgorszy (wg mnie i wielu innych) z dotychczasowych sezonw ;)

muszę zgodzić się z Klamka16, po pierwszym odcinku Freak Show wydaje się, że AHS powróci na dobre tory ;)

ocenił(a) serial na 10
JoaHa88

Warto... zupelnie inne historie ale prawie ta sama obsada... obejrzalem dopiero 2 sezony i moge polecic

ocenił(a) serial na 8
matleyoshka

Skoro są inne historię to mogę niekoniecznie w kolejności obejrzeć sezony i nic mi się nie popiertoli?

użytkownik usunięty
JoaHa88

Tak kolejność zupełnie dowolna. Są te same postacie, ale po za nimi sezony niczym się łączą. Ale i tak polecam zacząć od pierwszego, drugiego i jak coś trzeciego. Bo gdy zaczniesz od drugiego, pierwszy wyda Ci się jeszcze gorszy :p.

ocenił(a) serial na 8

No na razie będę oglądać wyłącznie ten sezon bo na Foxie leci, nie mogę zacząć oglądać innych bo za dwa dni premiera nowego sezonu The walking dead!! Co za dużo seriali to niezdrowo :-) Ale jak będzie przerwa to całkiem możliwe, że rozpocznę ogladanie od pierwszego sezonu :-)

JoaHa88

Ja mam wlasnie odmienne zdanie co do poprzednich sezonów. Bez dwóch zdań drugi sezon z tych trzech byl najlepszy, natomiast bardziej mi sie podoboal sezon 3 niz 1. Zalezy kto jaki ma gust, ale zdaje mi sie , ze ten sezon bedzie najlepszy ze wszystkich :)

ocenił(a) serial na 4
JoaHa88

1 i 2 rewelka. odpuść sobie 3 sezon - dno i trzy metry mułu

ocenił(a) serial na 8
JoaHa88

Obejrzałam następne odcinki i zdania nie zmieniłam, świetny serial!!! Już nie mogę się doczekać jutrzejszej premiery nowego!! :D