ja wprost przeciwnie, z każdym odcinkiem jaram się coraz mocnej. Niesamowity jest ten sezon
5 odcinek, genialny. Wszystko czego bym chcial. Mysle, ze jeszcze zmienisz zdanie co do tego sezonu :) Odcinki staja sie coraz lepsze.
1 sezon był dobry, ciekawy..
2 był jak do tej pory najlepszy, niesamowity!
3 średni...mi się za bardzo nie podobał, ale i tak obejrzałam cały, ponieważ uwielbiam ten serial!
4 sezon może przebić 2! Z każdym odcinkiem jest coraz lepszy, ciekawszy. Coraz więcej akcji! Najlepsza jest postać Danne'go, który jest fascynującym psychopatą i nie mogę się doczekać kolejnego odcinka.
Nie mam pojęcia dlaczego ci się nie podoba fabuła...Każdy ma inny gust, ale polecam ten serial a zwłaszcza sezon 4!
Dla mnie do tej pory też był najlepszy 2 (z wyjątkiem tego wątku kosmitów zepsuł mi bardzo) ale już po 1 odcinku zmieniłam zdanie, 4 jest przecudowny każdy wątek jest puki co wspaniały, muzyka świetna nawet opening najlepszy :)
A co tu jest za fabuła? biega jakiś klaun zabija ludzi, potem nagle w 4 odcinku ni z gruszki ni z pietruszki wylatują z tym kolesiem, który zabija dziwolągów jak ktoś robi przedstawienie w halloween, od początku serialu nie było o gościu ani słowa i nagle w 4 odcinku o nim gadają tylko po to, żeby się pojawił, wszystko jest do szpiku kości przerysowane, tak bardzo, że serial zrobił się śmieszny, nie jest ani trochę straszny stał sie po prostu dziwolągiem jak jego bohaterowie. Nie ma w tym sezonie motywu przewodniego, wszystko wygląda jakby było wymyślane na poczekaniu, klaun, który był od pierwszego odcinka miał tak banalną historię, że aż mi się śmiać chciało. O czym ten serial właściwie jest? co tutaj jest głównym wątkiem?
Coraz wiecej akcji?
Mnie i mojego chlopaka niesamowicie nudzi ten sezon :( Ogladamy bo jest raz w tyg i ciagle czekamy na napiecie, emocje a dostajemy ledwo cieplego kotleta. Wiadomo, wszystkim nie dogodza ale ja po dwojce jestem rozczarowana bo potencjal byl, jest a nie ma.
Wg mnie najwiecej emocji dostarcza 2 potem 1 (wiec na pierwszy sezon pasuje zeby wkrecic), 3 mi sie podobala bo lubie czarownice ale tez byla bardzo przecietna.
W 1 zagadki, niepokoj(zeby nie powiedziec strach)
W 2 co odcinek sie cos dzialo, i to nie jedna a kilka akcji, mieszali nam w glowach, straszyli kazali myslec.
W 3 dostajemy istna intryge niczym w klanie
A w 4... Zastanawiam sie gdzie podziala sie ta wspaniala postac jaka grala za kazdym razem Lange, bo jakos jej nie czuje chociaz widze, ze sie stara :( Nic nie pokoi, nic nie straszy, nie ma nad czym sie zastanawiac (a nawet jesli czy dyrektorka cos knuje czy nie) to nie jest to absorbujace na tyle by ogladac odcinek po odcinku.
Ah! Zapomnialabym, jedyne co mi sie do tej pory podobalo to historia klauna- historia a nie jego sceny w ktorych sie pojawial
Jak dla mnie obok pierwszego sezonu najlepszy , nie wiem nawet czy nie lepszy ... Oczywiście zobaczymy jak się rozkręci . Co do poprzednch to 2-ka z początku podobała mi się jednak później za dużo było wprowadzonych wątków i całość wyszła jak omlet z wieloma składnikami , co do 3-ki odniosłem wrażenie ( nie chce nikogo obrazić ) że była raczej zrobiona dla publicznośći w przedziale wiekowym 16-20 lat .
szkoda tylko, ze w innych sezonach typowe szokowanie brutalnosc w sex and przemoc oraz zaslanianie sie renomą 1 sezonu i motloch zadowolony.
Kwestia gustu tu nie ma nic do rzeczy bo sezon zwyczajnie jest po prostu najsłabszy ze wszystkich.A nie lubienie czegoś słabego raczej nie jest kwestią gustu.
Z twojego punktu widzenia sezon jest słaby z punktu widzenia innej osoby może okazać się dobry i to że sezon jest słaby jest to tylko i wyłącznie twoja ocena . Część forumowiczów uważa podobnie jak ty a 2-ga część ma odmienne zdanie i jednak jestem zdania że jest to kwestią gustu czy komuś coś się podoba czy nie
Potwierdzam, najlepszy pierwszy i drugi, chociaż drugi sezon to mistrzostwo.
Jestem fanką całej serii, ale ten sezon to nuda mało powiedziane. Przysypiam na odcinkach, co mi sie nigdy nie zdarzało w poprzednich sezonach. Oglądam to chyba tylko z przyzwyczajenia.