PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=703003}
6,8 37 tys. ocen
6,8 10 1 36871
5,9 13 krytyków
American Horror Story: Freak Show
powrót do forum serialu American Horror Story: Freak Show

Nowy

ocenił(a) serial na 4

Moim zdaniem ten sezon był najsłabszy. Oczywiście ile ludzi tyle opinii. Początkowo chodziły słuchy, że nowy sezon będzie o Ufo (?) Mars, piosenka itp. ale całe szczęście na fb zauważyłam Hotel. Ja czekam z niecierpliwością, lubię takie klimaty. A Wy?

ocenił(a) serial na 7
MeeredithSwan

Każda aranżacja z obecnymi postaciami będzie bardzo dobra. Dobranie scenerii jako hotel "strachu" moim zdaniem będzie bardzo dobre. Sezon oceniam jako dobry, pierwsze 5 odcinków było najlepsze oraz finałowy trzynasty.

ocenił(a) serial na 4
Arrent

Kwestia co kto lubi, mi najbardziej chyba sezon 2 przypadł do gustu i baaardzo ciekawa jestem motywu przewodniego w Hotelu jak i roli Lady Gagi

MeeredithSwan

I problem to oczekiwania. 5 sezon jeszcze się nie pojawił, a dużo ludzi już zaczyna, że lubi takie klimaty tzn. jakie? Tak samo było z Sabatem i FS, gdzie każdy lepiej wiedział jak będzie/jak ma być, a potem wielkie oczy, bo Murphy poszedł w stronę estetyki, a mniej uwagi poświęcił na budowanie zaskoczenia. Freak Show był dobry, ale nic poza tym. Powoli zaczynam wątpić, czy serial może wzbić się ponad przeciętną, jeśli chodzi o sam styl, fabuła to najmniejszy problem.Myślę, że na dobre mogłyby wyjść mu większe zmiany obsadowe.

ocenił(a) serial na 4
Before

Nie lubię klimatów cyrku więc cokolwiek związane z tym mnie nie kręci więc własnie 5 nie przemówiła do mnie kompletnie, tak samo jak przykładowo klimaty ufo i cokolwiek by tam nie było, cuda wianki nie kręci mnie to.O takich klimatach mówię. 2 sezon, psychiatryk, opętania rewelacja. Nie przewiduję co w nowym będzie, a co nie bo i po co. Chodziło mi o tematykę. Sabat słaby ale podobało mi się bardziej niż FS. Kwestia indywidualna. Widziałam też jak przewidują fabułę na forach. Kiedy tak wgl ma wyjść? bo nie szukałam nawet