PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=703003}
6,8 37 tys. ocen
6,8 10 1 36984
5,9 13 krytyków
American Horror Story: Freak Show
powrót do forum serialu American Horror Story: Freak Show
ocenił(a) serial na 8
muzor

tak, to jedyna postać która w jakiś sposób łączy ze sobą jakiekolwiek sezony AHS.

Akcja Freak Show dzieje się kilka lat przed wydarzeniami z Asylum stąd wiemy, że Pepper na pewno nie zginie w 4 sezonie, a trafi do szpitala psychiatrycznego.
Nie wiadomo jednak co stanie się z jej bratem bliźniakiem ;)

ocenił(a) serial na 8
SilverP

;) dzienks

SilverP

co wy gadacie za głupoty...każdy sezon jest oddzielny, samoistny

ocenił(a) serial na 8
fanzlalka

fabularnie tak, ale postać Pepper to jedyny taki akcent w serii AHS, który w jakiś sposób łączy ze sobą dwa sezony. Oczywiście nie ma to wpływu na fabułę obu sezonów :)

SilverP

hmm Pepper? a która to postać?

fanzlalka

o matko...a ja myślałam że to "prawdziwa twarz" jakaś choroba, a to charakteryzacja,ale laska i tak ładnej urody nie ma

muzor

Pierwsze zdanie które w Asylum(dokładnie 11:58min) pada o Pepper to : "Utopiła dziecko siostry i odcięła mu uszy", natomiast pierwsze zdanie Pepper które wypowiada w Asylum to : "Pobaw się ze mną, pobaw się ze mną" co w sumie by nawiązywało do tego że mogłabyć/była Freak'iem i może jako jedyna z Freak'ów przeżyje ten sezon skutkiem tego trafiła do Asylum ;]
Jeśli to się by się sprawdziło że Pepper kogoś utopi i utnie mu uszy we Freak Show skoro dzieje się to przed Asylum może jakoś rzeczywiście to ze sobą połączą ;]
Choć pewnie to tylko moje urojenia ;]

ocenił(a) serial na 7
John__88

Ale potem było (jak kosmici dali jej "zdolność?" mówienia), że powiedziała, że ją wrobili w to zamordowanie...

ocenił(a) serial na 5
Weronika_M

Konkretnie mąż siostry ją wrobił