Czy trzeba obejrzeć poprzednie sezony American Horror Story zeby rozumieć co sie bedzie działo
w tym sezonie?
Każdy sezon to inna historia, więc spokojnie możesz oglądać czwarty bez znajomości poprzednich.
krótki zarys fabuły http://film.onet.pl/wiadomosci/american-horror-story-freak-show-w-fox-polska-od- 9-pazdziernika-dzien-po-premierze/nm4xq
Nie rozumiem, dlaczego nie zaczynasz od początku... polecam Ci poprzednie sezony, szczególnie Asylum :)
nie miałem w planie oglądać od początku całej serii akurat dzisiaj zaczeto emitowac Freak Show na Fox to pomyślałem ze sobie obejrze
z tego co wiem to jedyna rzecz jaka łączy ze sobą jakiekolwiek sezony to postać Pepper. We Freak Show jest ona czloniknią trupy, a w Asylum jest już pacjentką w psychiatryku.
A tak poza tym nic nie łączy mieðzy sobą sezonów więc możesz śmiało zacząć oglądać od Freak Show ;)
Pierwszy sezon - narodziny diabła
Drugi sezon - opętanie przez diabła
Trzeci sezon - wyznawcy diabła
Nie wiem jak z czwartym, ale wypadałoby od początku teoretycznie. Mimo że fabularnie brak powiązań
Właściwie to nie są brednie. To nie są główne wątki, ale mimo wszystko trudno się z tym nie zgodzić. W pierwszym mamy eksperymenty doktora, w drugim - opętanie Mary Eunice, w trzecim - woodoo i bóstwo: Papa Legba... Można znaleźć takie powiązania pomiędzy sezonami i to nie tylko w przypadku motywu diabła. Więc nie, to nie są brednie. Raczej jedna z kilku takich osi łączących wszystkie sezony :)