Jak patrzę na wystrój postaci to mi pojawia się uśmiech na twarzy. Wydaję mi się że Ryan chyba
przejął prośbami i Emma Roberts w tym sezonie zagra jakąś dobrą dziewczynę tak uważam po jej
ubiorze. Jak wam się podobają się postacie?
Ooo ale ma fajną rolę :D. Osobiście nie przepadam za Emmą, ale dostała się jej ciekawa postać więc mam nadzieję że dobrze ją wykreuje :D. W sumie słodka młodziutka oszustka pasuje do urody Roberts.
No dobra spaliłem to ale przedwczoraj dopiero przeczytałem. Ale sam/a powiedz że na plakacie słodko wygląda
Brakuje mi Taissy Farmigi, może nie jest tak piękna dla wielu jak Roberts ale mi sie bardziej podoba...
No, ale to nie mogły grać obie? Ról chyba nie brakowało, a reszta obsady w miarę stagnacyjnie trwa. Szkoda wielka. :(
To nie ma znaczenia,że Taissa urodą nie grzeszy. .Gorzej,że brak jej umiejętności aktorskich.W I sezonie grała schematyczną postać,w trzecim była bardzo bezbarwna i nijaka
Główna rola w serialu "The Whispers" tutaj trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=DMG9TMnJfOs
Też żałuję, że nie ma jej w Freak Show bo idealnie nadawałaby się do tego sezonu. Wciąż jednak liczę na choćby mały epizod :)