PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=703003}
6,8 37 tys. ocen
6,8 10 1 36953
5,9 13 krytyków
American Horror Story: Freak Show
powrót do forum serialu American Horror Story: Freak Show

Season finale.

ocenił(a) serial na 6

Jak wrażenia po finale?

ocenił(a) serial na 7
Kaarolx3

Dosyć słabo ;) Nie oszukujmy się, w AHS rządzą dwie osoby - Conroy i Lange. Kiedy do ekipy dołączyła Bates, stworzyły przepiękną Święta Trójcę tego serialu. A w tym sezonie obydwie giną w połowie, zostawiając Lange z bardzo średnią rolą, zagraną jakby od niechcenia. Mam nadzieję, że kolejny sezon będzie lepiej przemyślany... Sam wątek z pośmiertnym cyrkiem całkiem spoko, ale zbyt dużo wątków w tym sezonie było naciąganych, bądź dodanych na siłę.

ocenił(a) serial na 6
SiZar114

Zgadzam się z tym.

ocenił(a) serial na 7
Kaarolx3

Mnie sie nie podobało. Nie wiem czego sie spodziewałam, ale na pewno nie tego. Jakoś dla mnie to było takie płytkie...
Narobiłam sobie nadziei na zemstę Mordrake'a, kiedy na początku odcinka zobaczyłam, że będzie w nim grał Wes Bentey. A tu takie rozczarowanie... Elsa zła po stokroć, sam Mordrake to mówi, a mimo to nie zabiera jej ze sobą na wieczne potępienie(na które moim zdaniem zasłużyła) tylko odsyła ją do poza grobowego cyrku(?), w którym wszyscy znowu kochają Elsę i zachowują sie jak gdyby nigdy nic. Dla mnie to troche bez sensu.

ocenił(a) serial na 6
applebaby

Tu chyba chodziło o żal i ból Elsy. Mordrake zabrał np. clouna za to, że nawet wewnątrz swojej duszy nie czuł, że postępuje źle. Choć zgadzam się (że zakończenie, tak zresztą jak cały freakshow) jest trochę niedopracowane.