PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=703003}
6,8 37 tys. ocen
6,8 10 1 36878
5,9 13 krytyków
American Horror Story: Freak Show
powrót do forum serialu American Horror Story: Freak Show

Co sądzicie o naszym klaunie który już w pierwszym odcinku zaczyna szaleć :D Myślę że może to być
osoba która przyciągnie wiele osób.
Oglądając pierwszy odcinek nie mogłem się doczekać kiedy on wystąpi :D
Jakie jest wasze zdanie i co sądzicie co może mu odwalić? :D

ocenił(a) serial na 8
DejvicioXXX

postać klauna wyszła twórcom świetnie :D
myślałem, że będzie on członkiem trupy Elsy, ale jednak nie :D
do tego wygląd klauna :D creepy ;)

SilverP

czytałem że podobno on kiedyś miał coś związane z Elsą i teraz będzie się mścił na bandzie Elsy.
Ogólnie czytałem sporo że on ma takie cyrki robić że to jakaś masakra :D i sam Murphy boi się czy nie pełnoletni widzowie to wytrzymają

ocenił(a) serial na 10
DejvicioXXX

Skoro tak mówi no to przeczuwam, że sezon będzie sukcesem! ^^

ocenił(a) serial na 8
DejvicioXXX

no to nie mogę się doczekać :D

ten klaun będzie chyba najbardziej złym bohaterem ze wszystkich AHS ;D przebije nawet bloodyface'a :D

ocenił(a) serial na 8
SilverP

Zapowiada się bardzo dobrze po pierwszym odcinku.

Mamy klimat klasyki czyli "Freaks", postacie jak zwykle ciekawe, pod względem audio wizualnym najwyższy poziom, bardzo dobre aktorstwo. Do tego klaun jako postać która wręcz zmusza do wracania po kolejne odcinki.

ocenił(a) serial na 5
DejvicioXXX

spojrzenie tego klauna sprawiło że przerwałam oglądanie odcinka w nocy i musiałam dokończyć gdy było jasno :D

ocenił(a) serial na 10
kaaamilaaa

Jak to? Przecież on taki przystojny i ma taki szczery uśmiech! :D

ocenił(a) serial na 5
Eyeslikeparadise

no właśnie tak mnie jego uroda poraziła że aż nie mogłam dojść do siebie :D

ocenił(a) serial na 10
Eyeslikeparadise

Od ucha do ucha! :D

kaaamilaaa

No rzeczywiście tylko go zobaczyłem i miałem to samo odczucie :P

ocenił(a) serial na 8
DejvicioXXX

Uspokójcie się, łobuzy! Ńie ocenia się ludzi po wyglądzie. Dajcie chłopakowi szansę. Wygląd nieciekawy ale na pewno ma wrażliwą duszę :D :P

ocenił(a) serial na 9
DejvicioXXX

Nigdy nie bałem sie klaunów i uważałem strach przed nimi za smieszny, ale jest 2:35 w nocy i nadal mam dreszcze... :D
Jak zaczął biec nad jeziorem... albo jak siedział na karuzeli... Chyba dziś nie zasne xD

Daroo_3

No ja też, albo ten moment kiedy zaczeli ciąć tego wieprza. I on się pojawił obok :o
Ta nie boisz się klaunów jakbyś takiego na żywo spotkała to być zawału dostała xD

ocenił(a) serial na 8
Daroo_3

Fajna scena byla kiedy podszedl z kwiatami do tej blondyny i uklanil sie przed nia. Niepokojace to bylo. A potem zaczal wyjmowac z torby kregle pokazujac kazda dokladnie... jedna z lepszych scen z pilota FS ;)

ocenił(a) serial na 8
SilverP

Ciekawe czemu nie zabił od razu tej dziewczyny i chłopca? Może szuka na siłę widowni ;)

ocenił(a) serial na 10
masachiko

Też mi się tak wydaje. On musi szukać widowni, która będzie go podziwiać i nie będzie płakać jak będzie robił sztuczki xD.
Nie wiem jak wy, ale ja od razu zobaczyłam że jest bardzo wrażliwy (sztuczka mu nie wyszła i zaczął wariować).