Co sądzicie o naszym klaunie który już w pierwszym odcinku zaczyna szaleć :D Myślę że może to być
osoba która przyciągnie wiele osób.
Oglądając pierwszy odcinek nie mogłem się doczekać kiedy on wystąpi :D
Jakie jest wasze zdanie i co sądzicie co może mu odwalić? :D
postać klauna wyszła twórcom świetnie :D
myślałem, że będzie on członkiem trupy Elsy, ale jednak nie :D
do tego wygląd klauna :D creepy ;)
czytałem że podobno on kiedyś miał coś związane z Elsą i teraz będzie się mścił na bandzie Elsy.
Ogólnie czytałem sporo że on ma takie cyrki robić że to jakaś masakra :D i sam Murphy boi się czy nie pełnoletni widzowie to wytrzymają
no to nie mogę się doczekać :D
ten klaun będzie chyba najbardziej złym bohaterem ze wszystkich AHS ;D przebije nawet bloodyface'a :D
Zapowiada się bardzo dobrze po pierwszym odcinku.
Mamy klimat klasyki czyli "Freaks", postacie jak zwykle ciekawe, pod względem audio wizualnym najwyższy poziom, bardzo dobre aktorstwo. Do tego klaun jako postać która wręcz zmusza do wracania po kolejne odcinki.
spojrzenie tego klauna sprawiło że przerwałam oglądanie odcinka w nocy i musiałam dokończyć gdy było jasno :D
Uspokójcie się, łobuzy! Ńie ocenia się ludzi po wyglądzie. Dajcie chłopakowi szansę. Wygląd nieciekawy ale na pewno ma wrażliwą duszę :D :P
Nigdy nie bałem sie klaunów i uważałem strach przed nimi za smieszny, ale jest 2:35 w nocy i nadal mam dreszcze... :D
Jak zaczął biec nad jeziorem... albo jak siedział na karuzeli... Chyba dziś nie zasne xD
No ja też, albo ten moment kiedy zaczeli ciąć tego wieprza. I on się pojawił obok :o
Ta nie boisz się klaunów jakbyś takiego na żywo spotkała to być zawału dostała xD
Fajna scena byla kiedy podszedl z kwiatami do tej blondyny i uklanil sie przed nia. Niepokojace to bylo. A potem zaczal wyjmowac z torby kregle pokazujac kazda dokladnie... jedna z lepszych scen z pilota FS ;)
Ciekawe czemu nie zabił od razu tej dziewczyny i chłopca? Może szuka na siłę widowni ;)