PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=703003}
6,8 37 tys. ocen
6,8 10 1 36878
5,9 13 krytyków
American Horror Story: Freak Show
powrót do forum serialu American Horror Story: Freak Show

hej mam pytanko w ktorym odcinku silacz zlamal rece lekarzowi i dlaczego?co bylo powodem?dziek

użytkownik usunięty
eska10

Siłacz złamał rękę lekarzowi, ponieważ ten starał się pomóc żonie siłacza, czyli postaci granej przez Angelę Bassett (kobietę z męskimi i żeńskimi narządami płciowymi). Jak się okazało Desiree (Angela Bassett) jest 100% kobietą. Było to w odcinku 5, czyli "Pink Cupcakes"

a to silacz wmawial jej ze jest nie kobieta?

ocenił(a) serial na 10
eska10

Jakbyś miał jednocześnie waginę i penisa uważał byś się za kobietę? :P Chodzi o to że ona całe życie uważała się za dziwadło a ten lekarz z perspektywy medycyny uświadomił ją że biologicznie jest kobietą :)

matleyoshka

to czemu mu to nie odpowiadalo?

ocenił(a) serial na 8
eska10

Ja zrozumiałam to w ten sposób: siłacz wkurzył się że Desire odeszła i stracił swoją kobietę, która była dla niego również źródłem dochodu. Siłacz uważał się za jej właściciela i uważał że ona powinna być mu wdzięczna za to że on z nią w ogóle jest (no bo kto inny chciał by być z taką kobietą). Desire trafiła do lekarza z krwotokiem - jak się okazało było to poronienie. Lekarz powiedział jej że biologicznie jest normalną kobietą, która może mieć dzieci, był gotowy podjąć się również operacji plastycznej (był świetnym chirurgiem ale na stare lata przeprowadził się do małej miejscowości by być bliżej córki i wnuków) żeby Desire czuła się 100%kobietą. Desire była z tego powodu bardzo szczęśliwa i powiedziała siłaczowi że odchodzi od niego , ponieważ zamierza żyć normalnie znaleźć męża i mieć dzieci. Siłacz obwinił za to lekarza bo uznał że namieszał jej w głowie i odeszła z jego winy.

eska10

Wkurzył się, bo on jest gejem, dzięki temu, że ona sprawiała wrażenie że ma penisa (tak naprawdę to miała przerośniętą waginę) to był w stanie z nią współżyć. Ona też chciała w końcu od niego odejść, być z kimś innym, a trafiła na czas kiedy on był bardzo sfrustrowany bo go chłopak rzucił :D.

użytkownik usunięty
eska10

Siłacz dowiedział się, że Desiree jest 100% koebietą. Okazało sie to po tym jak trafiła do ginekologa, bo zaczęła krwawić. On uświadomił ją, że poroniła i może mieć dzieci. Jak się też okazało, nie posiada ona waginy i penisa jak myślała do tej pory. Lekarz uświadomił ją, że ma po prostu przerośnięte wargi sromowe, które mogły wyglądać wtedy jak "penis". Powiedział jej, że może zrobić jej zabieg (plastyczny) i usunąć nadmiar skóry z tamtych okolic, ona tego chciała. Siłacz się o tym dowiedział, a że trochę lubi chłopców i zapewne "penis" Desiree go kręcił poszedł zagrozić lekarzowi że jak wykona zabieg to zabije jego rodzinę. Dodatkowo Desiree od niego odeszła bo chciała stworzyć rodzinę a siłacz jej tego nie mógł niby zapewnić. I tak w nerwach połamał mu łapy żeby nie mógł więcej operować - tym samym nie wykonałby obiecanego Desiree zabiegu.

niezle ,obie rece?

użytkownik usunięty
eska10

Tak palce obu rąk :D