Widziałem wiele durnych slasherów, ale ten bije wiele z nich na głowę. Tego się nie da oglądać, a te wysokie oceny to jak zwykle z powodu zatrudnienia rzekomych "gwiazd" - które jak widać do gwiazdorstwa nigdy nie dorosły. Akurat zatrudnienie Goodinga mnie nie dziwi - jak wielu Afroamerykanów bez żadnego talentu aktorskiego, jest "rozchwytywany" z powodów "antyrasistowskich".
Morda! ;) AHS to nie slasher i jest znakomity pod względem scenografii, tzw klimatu i właśnie gry aktorskiej, mało tego - nie przepadam za horrorami czy innymi flakami, ale w to się wkrecilam. a Gooding grać potrafi, co udowodnił parę dobrych razy..
wypowiedź troszeczkę bez sensu. co ma Afroamerykanin do talentu i "gwiazda" z powodów antyrasistowskich? A tak poważniej. Jedno zdanie "Tego się nie da oglądać" - prawda. Dokładniej pierwsze 5 pierwszych odcinków można polecić (!) fanom gatunku AHS. Dalej ................................. no źle z każdym odcinkiem coraz gorzej no niestety. Początek miło zachęcał co teraz wydaję się torturą aby dotrwać do 10 :(
W stanach o ile dobrze wiem, jest przepis, który nakazuje, żeby w każdym serialu/filmie były osoby pochodzenia różnych ras, inaczej uznany jest za rasistowski.
? może i masz rację ale to nie ma znaczenia serial coraz bardziej nudzi niż zachwyca.....