... co prawda jestem dopiero po 6 odcinku :):), ale chyba po 4 połapałam się o co chodzi :D
Słyszałam też dużo pozytywnych opinii o Asylum ... czy warto ??
A jakie są Wasze odczucia po serialu?
dwa ostatnie odcinki lekko rozczarowują, niemniej serial na prawdę bdb.
zaraz zabieram sie za asylum
pierwszy sezon genialny, Asylum moim zdaniem kompletna porazka. nie wiadomo o co chodzi w zasadzie prawie zaden watek nie zostaje wyjasniony... tragedia
pierwszy sezon mnie zaskoczył ... pozytywnie :D:D naprawdę super wyszło :) za Asylum jeszcze się ni wzięłam, ale słyszałam pozytywne opinie tak jak sobie poczytałam ... więc zobaczymy jak odbiorę :)
No opinie są podzielone. Dla mnie po pierwszy sezonie drugi był wielkim rozczarowaniem i nie chce myśleć o tym jako o tym samym serialu :)
no ja w tej chwili oglądam drugi odcinek i powiem, że jest bardzo dobry Jessica Lange na pierwszym planie, na razie na plus
ale 1 jakoś bardziej mnie wciągnęła mam takie wrażenie :):) No zobaczymy jak będzie dalej
Uważam że jakieś pseudo zombie są po prostu żałosne i ogólnie jakies krwawe sceny z tryskającą na wszystkie strony krwią... Poza tym było kilka wątków fantastycznych które nie zostały wyjaśnione. Jaki sens wgl miał ten serial? Tak na prawdę nic nie zostało doprowadzone do końca. W dodatku pierwszy sezon miał taki klimacik tajemniczosci jeszcze ta muzyka która leciała typu 'do you- carina round' albo 'tainted love' itd. To było takie,.. niesamowite.
:) fakt, ale to jest tego typu zakończenie, że każdy sam sobie może wydedukować swoją teorię :D czy się zdarzyło czy nie, ale jednak mógł i to jest przerażające ...
polecieli z wątkami troszkę dla mnie za dużo ich ...
świetna gra, muzyka jest genialna w tym sezonie !!!nie mam nic do zarzucenia Asylum (poza wielowątkowością, co w pewnych momentach nie dawała mi żyć:)). Zgadzam się, z tym że pierwszy sez miał taki klimacik ale jak na coś co możemy oglądać po raz pierwszy sami też ten klimat tworzymy :D
Pozdrawiam.
Asylum dla mnie mialo klimat obrzydliwej masakry. Straszyli nas krwią a to jest dla mnie zenujące. Ale oczywiscie szanuje zdanie innych przeciez nie kazdy musi sie ze mna zgadzac :)