PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616381}
7,7 90 tys. ocen
7,7 10 1 90375
6,6 29 krytyków
American Horror Story
powrót do forum serialu American Horror Story

... co prawda jestem dopiero po 6 odcinku :):), ale chyba po 4 połapałam się o co chodzi :D
Słyszałam też dużo pozytywnych opinii o Asylum ... czy warto ??
A jakie są Wasze odczucia po serialu?

kam001

dwa ostatnie odcinki lekko rozczarowują, niemniej serial na prawdę bdb.
zaraz zabieram sie za asylum

ocenił(a) serial na 9
kam001

pierwszy sezon genialny, Asylum moim zdaniem kompletna porazka. nie wiadomo o co chodzi w zasadzie prawie zaden watek nie zostaje wyjasniony... tragedia

Just_be_yourself

pierwszy sezon mnie zaskoczył ... pozytywnie :D:D naprawdę super wyszło :) za Asylum jeszcze się ni wzięłam, ale słyszałam pozytywne opinie tak jak sobie poczytałam ... więc zobaczymy jak odbiorę :)

ocenił(a) serial na 9
kam001

No opinie są podzielone. Dla mnie po pierwszy sezonie drugi był wielkim rozczarowaniem i nie chce myśleć o tym jako o tym samym serialu :)

Just_be_yourself

no ja w tej chwili oglądam drugi odcinek i powiem, że jest bardzo dobry Jessica Lange na pierwszym planie, na razie na plus
ale 1 jakoś bardziej mnie wciągnęła mam takie wrażenie :):) No zobaczymy jak będzie dalej

Just_be_yourself

Jesteśmy w mniejszości, ale zdecydowanie podzielam Twoje zdanie. :)

Zolc

no i jestem po drugim sezonie :):) genialny :)

ocenił(a) serial na 9
Zolc

o boże nie jestem sama jak dobrze :)

Just_be_yourself

A dlaczego wam się drugi nie podobał ??

ocenił(a) serial na 9
kam001

Uważam że jakieś pseudo zombie są po prostu żałosne i ogólnie jakies krwawe sceny z tryskającą na wszystkie strony krwią... Poza tym było kilka wątków fantastycznych które nie zostały wyjaśnione. Jaki sens wgl miał ten serial? Tak na prawdę nic nie zostało doprowadzone do końca. W dodatku pierwszy sezon miał taki klimacik tajemniczosci jeszcze ta muzyka która leciała typu 'do you- carina round' albo 'tainted love' itd. To było takie,.. niesamowite.

Just_be_yourself

:) fakt, ale to jest tego typu zakończenie, że każdy sam sobie może wydedukować swoją teorię :D czy się zdarzyło czy nie, ale jednak mógł i to jest przerażające ...
polecieli z wątkami troszkę dla mnie za dużo ich ...
świetna gra, muzyka jest genialna w tym sezonie !!!nie mam nic do zarzucenia Asylum (poza wielowątkowością, co w pewnych momentach nie dawała mi żyć:)). Zgadzam się, z tym że pierwszy sez miał taki klimacik ale jak na coś co możemy oglądać po raz pierwszy sami też ten klimat tworzymy :D
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
kam001

Asylum dla mnie mialo klimat obrzydliwej masakry. Straszyli nas krwią a to jest dla mnie zenujące. Ale oczywiscie szanuje zdanie innych przeciez nie kazdy musi sie ze mna zgadzac :)

Just_be_yourself

Jeden i drugi mi przypadł do gustu :D jeden z najlepszych seriali, jakie kiedykolwiek oglądałam ...
Zobaczymy jaka będzie trzecia odsłona.