Jako fan horrorów z czystym sumieniem polecam ten serial każdemu . Osobiście uważam że 2 sezon jest lepszy od pierwszego chociaż oba 10/10 Uwaga ten serial jest jak narkotyk będziesz chciał więcej i więcej.
Potwierdzam. Drugi sezon jest jeszcze lepszy! Najbardziej podoba mi się, że jest bardziej z przerażającymi realistycznymi postaciami zamiast duchów i innych paranormalów, chociaż jakieś tam stworki są, ale wciąż się bardzo rzadko pokazują. No dobra, występuje jeszcze szatan, ale takie postacie jak nazistowski doktorek, szalony święty mikołaj, czy też dr Thredson, powodują, że włącza się u mnie przerażenie "o kurcze, coś takiego może się dziać naprawdę, tacy ludzie chodzą po tym świecie!"
A pierwszy sezon też mi się podobał, ale jednak mniej. Przez pierwszą połowę nie wiedziałem, o co chodzi, tzn. kto jest duchem, kto nie, a później te duchy mnożyły się jak króliki.
Zgadzam się i właśnie to sprawia że ten film jest taki wyjątkowy. Na początku 2 sezonu miałem obawy czy aby nie za dużo tego naraz (szatan, ufo,doktorek,seryjny morderca itd.) Ale twórcy po mistrzowsku sobie z tym poradzili naprawdę jestem pod mega wrażeniem. Ciekaw jestem co będzie w trzecim sezonie jak myślisz ?
W pierwszym sezonie też było dużo wątków i może było bardziej dziwacznie, to jednak wszystko później poukładało się w logiczną całość, więc wierzyłem, że i tu jakoś to poskładają. No ale nie spodziewałem się, że będzie dużo lepiej! ;)
Chociaż co do kosmitów, to, mimo że lubię ich wątki w horrorach, tak się patrzę, że zupełnie jakoś tu są niepotrzebni, no chyba że jednak rzeczywiście w następnych odcinkach nas nimi zmiażdżą. No i co z tymi stworkami w lesie?! Już 9 odcinków za nami, a o nich chyba w ogóle zapomniano! Chociaż hmm, mam taką teorię, że to króliki doświadczalne doktorka.
O czym będzie? Nie wiem. Ale mam nadzieję, że trójka będzie trzymać poziom drugiego sezonu ;)