Mimo jego niemieckiego "ja", wiele bym dał za możliwość posiadania takiej rybki w salonie.
Jest on przesympatyczny i pełen uroku, szkoda że cała familia ma go gdzieś i jest on tak
olewany. Jak dla mnie najlepsza postać serialu
właśnie dzięki temu niemieckiemu "ja", Klaus jest najbardziej interesującą rybą świata (;
wlasnie! zauwazyliscie, ze kiedy ten gostek od klausa dubbinguje inne postacie od razu mozna sie skapnac?
heeej! pomocy! jaki utwór leci w odcinku 1 sezonu piątego, akcja rozgrywa się na polu golfowym - chodzi mi o moment, kiedy Stan wchodzi po Steve'a. Z góry dziękuję ;)
ostatnio miałam wrażenie, że słyszę go w Family Guy, widocznie głos ma na tyle charakterystyczny, że rozpoznanie go nie stwarza szczególnych problemów
taaak? a family guy jest podobny do american dad? warto zaczac to ogladac, gdy juz przyzwyczailam sie do amerykanskiego taty?
głównym twórcą obu seriali jest ten sam człowiek (Seth MacFarlane), więc, pomimo że fabuła pozostaje różna, humor jest ten sam; jak zawsze świetny i dopracowany. z pewnością się nie zawiedziesz, a nawet... będziesz mile zaskoczona.
jestem wielkim fanem family guy i tez mi sie slabo podobal american dad..., na poczatku :D
teraz szczerze powiem ze jest wiele odcinkow ktorym family guy do piet nie dorasta, obie kreskowki sa mistrzowskie. warto! poza tym, w family guy nie ma rogera a to niezapomniana postac :D