PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=120309}

Amerykański tata

American Dad!
2005 -
7,4 9,0 tys. ocen
7,4 10 1 8965
6,7 6 krytyków
Amerykański tata
powrót do forum serialu Amerykański tata

Klaus wymiata :P

ocenił(a) serial na 8

Mimo jego niemieckiego "ja", wiele bym dał za możliwość posiadania takiej rybki w salonie.
Jest on przesympatyczny i pełen uroku, szkoda że cała familia ma go gdzieś i jest on tak
olewany. Jak dla mnie najlepsza postać serialu

ocenił(a) serial na 7
krzygon

właśnie dzięki temu niemieckiemu "ja", Klaus jest najbardziej interesującą rybą świata (;

nicedisguise

wlasnie! zauwazyliscie, ze kiedy ten gostek od klausa dubbinguje inne postacie od razu mozna sie skapnac?

Gryzio

heeej! pomocy! jaki utwór leci w odcinku 1 sezonu piątego, akcja rozgrywa się na polu golfowym - chodzi mi o moment, kiedy Stan wchodzi po Steve'a. Z góry dziękuję ;)

ocenił(a) serial na 7
Gryzio

ostatnio miałam wrażenie, że słyszę go w Family Guy, widocznie głos ma na tyle charakterystyczny, że rozpoznanie go nie stwarza szczególnych problemów

nicedisguise

taaak? a family guy jest podobny do american dad? warto zaczac to ogladac, gdy juz przyzwyczailam sie do amerykanskiego taty?

ocenił(a) serial na 7
Gryzio

głównym twórcą obu seriali jest ten sam człowiek (Seth MacFarlane), więc, pomimo że fabuła pozostaje różna, humor jest ten sam; jak zawsze świetny i dopracowany. z pewnością się nie zawiedziesz, a nawet... będziesz mile zaskoczona.

nicedisguise

ogladalam 1szy odcinek i nie wciagnelo mnie, ale moze pozniej akcja sie rozkreca:)

ocenił(a) serial na 9
Gryzio

jestem wielkim fanem family guy i tez mi sie slabo podobal american dad..., na poczatku :D
teraz szczerze powiem ze jest wiele odcinkow ktorym family guy do piet nie dorasta, obie kreskowki sa mistrzowskie. warto! poza tym, w family guy nie ma rogera a to niezapomniana postac :D

ocenił(a) serial na 7
Gryzio

jakby nie patrzec Family Guy było pierwsze i śmieszyło nim kotolwiek słyszał o AD ;P