PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=113898}

Amerykańskie nastolatki

Young Americans
2000 -
6,8 364  oceny
6,8 10 1 364
Amerykańskie nastolatki
powrót do forum serialu Amerykańskie nastolatki

Co to za serial, czy to jakiś spinoff od jeziora marzeń?

olamanola

To byl bardzo fajniutki serial-chyba mozna go troche porownac do Jeziora Marzen.
Lecial na Wizji1 ,wiec pewnie dlatego duzo osob nie wie co to jest:)Tylko wlasnie nie kojarze czy puszczali go do konca bo w pewnym momencie zlikwidowali te kanal:(

ocenił(a) serial na 10
olamanola

nieeee.. fajny bardzo jest.. szkoda ze tak mało znany .. ale polecam bo naprawde niezły :) pozdrawiam

olamanola

krociutki, tylko 8 odcinkow. ale ile sie tam dzieje! :D osobiscie chcialabym aby nakrecono dalsze przygody bohaterow :) bylby milo ;p

ocenił(a) serial na 7
Verauko

tak te seriale sa powiązane zanim Pacey przeprowadził sie do Capeside mieszkał w miasteczku w którym mieszkają bohaterowie amerykańskich nastolatkow i przyjażnił sie z Will wystapił nawet gościnnie w Jeziorze gdy odwiedzil Pacey'ego tuz przed początkiem akcji w amerykańskich nastolatkach

olamanola

Ten serial pwstał na podstawie Jeziora marzeń, jednak nie odniósł takiego sukcesu jak jego poprzednik dlatego nakręcono tylko 8 odcinków.

zwijezda

Sciagnelam przed chwila 8 odcinkow i moge pytanie dosc banalne - czy sa moze do tego filmu napisy?

ocenił(a) serial na 8
Kam6

A ja mam do Ciebie pytanie Kam, gdzie udało Ci się je znaleźć. Napisz tu lub na dj-neo@o2.pl, z góry wielkie dzieki.

Pozdrawiam

Neo_

Serial całkiem przyjemny, typowy dla lat '90...baaardzo podobny do Dawason's Creek i w sumie niczym by się nie wyróżniał gdyby nie motyw z Hamiltonem i Jackiem...ten wątek nadaje smaczku całemu serialowi<który notabene ogólnie jest przeciętny>. Ci co oglądali wiedzą co mam na myśli:D