PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=105935}

Andromeda

2000 - 2005
6,7 2,4 tys. ocen
6,7 10 1 2403
Andromeda
powrót do forum serialu Andromeda

moim zdaniem "andromeda" jest duzo lepszym serialem od "star trek'a". (zaznaczam ze jest to moje zdanie i nie kazdy musi sie z nim zgadzac).

"andromeda" to serial zrobiony z pomyslem. w kazdym odcinku dzieje sie cos innego, nigdy nie wiadomo czego sie spodziewac. serial jest bardzo emocjonujacy, bardzo duzo sie tutaj dzieje, duzo wrazen i emocji.
"star trek" ... w tym serialu niby cos sie dzieje, bohaterowie w kazdym odcinku maja inne przygody, ale nie ma tutaj tylu wrazen, emocji co w "andromedzie" odcinki "star treka" sa za bardzo przewidywalne.
dlaczego przewidywalne... to proste. zaczyna sie jakas przygoda bohaterow star treka i z gory wiadomo jak sie zakonczy.

ogladalam wszystkie odcinki i andromedy i star treka i moja opinia jest jedna:
w zadnym razie nie mozna nazwac andromedy "podrobka" star treka.
oba seriale opowiadaja o czyms zupelnie innym.

moze nie umiem ubrac w slowa tego co mysle o tych serialach i jak je odbieram.
jedno jest pewne.
"star trek" opowiada o przygodach jakie maja bohaterowia podczas poznawania nowych planet, ludzi i cywilizacji.
"andromeda" to losy bohaterow ktorzy walcza o pokoj, o porzadek we wszechswiecie i to od nich zalezy przyszlosc.
krotko mowiac zadaniem star trek'a jest poznawanie nowych cywilizacji, a celem andromedy jest walka o zycie i uratowanie wszechswiata...
to dwie rozne historie..

jezeli nawet andromeda jest (wedlug niektorych) imitacja star treka, to ta "imitacja" jest duzo lepsza!

w porownaniu z "andromeda" "star trek" jest nudny.
to moja opinia.
tylko moja!
wiec prosze mnie nie krytykowac, bo kazdy ma wlasne zdanie.

pozdrawiam
Shalimar

Shalimar

swoja droga "andromeda" to jeden z moich ulubionych seriali.
naprawde uwielbiam ten serial

jakby ktos chcial napisac to moj numer gg: 7580506
email: shalimar@iv.pl

ocenił(a) serial na 8
Shalimar

Ja dokładnie tak samo jak ty uwielbiam ten serial :) I kilka razy oglądałam Star Trek'a ale i tak wolę Andromede! Pozdrófka ;D

RoMMiE

ogladalam star treka i dalaj ogladam.
ale chyba przestane

pierwsze 2 serie byly ciekawe i fajnie sie ogladalo

ale 3 seria to dno!!!!!

jeden temat, jeden watek, w kolko to samo.