Andromeda

2000 - 2005
6,7 2,4 tys. ocen
6,7 10 1 2406
Andromeda
powrót do forum serialu Andromeda

moim zdaniem "andromeda" jest duzo lepszym serialem od "star trek'a". (zaznaczam ze jest to moje zdanie i nie kazdy musi sie z nim zgadzac).

"andromeda" to serial zrobiony z pomyslem. w kazdym odcinku dzieje sie cos innego, nigdy nie wiadomo czego sie spodziewac. serial jest bardzo emocjonujacy, bardzo duzo sie tutaj dzieje, duzo wrazen i emocji.
"star trek" ... w tym serialu niby cos sie dzieje, bohaterowie w kazdym odcinku maja inne przygody, ale nie ma tutaj tylu wrazen, emocji co w "andromedzie" odcinki "star treka" sa za bardzo przewidywalne.
dlaczego przewidywalne... to proste. zaczyna sie jakas przygoda bohaterow star treka i z gory wiadomo jak sie zakonczy.

ogladalam wszystkie odcinki i andromedy i star treka i moja opinia jest jedna:
w zadnym razie nie mozna nazwac andromedy "podrobka" star treka.
oba seriale opowiadaja o czyms zupelnie innym.

moze nie umiem ubrac w slowa tego co mysle o tych serialach i jak je odbieram.
jedno jest pewne.
"star trek" opowiada o przygodach jakie maja bohaterowia podczas poznawania nowych planet, ludzi i cywilizacji.
"andromeda" to losy bohaterow ktorzy walcza o pokoj, o porzadek we wszechswiecie i to od nich zalezy przyszlosc.
krotko mowiac zadaniem star trek'a jest poznawanie nowych cywilizacji, a celem andromedy jest walka o zycie i uratowanie wszechswiata...
to dwie rozne historie..

jezeli nawet andromeda jest (wedlug niektorych) imitacja star treka, to ta "imitacja" jest duzo lepsza!

w porownaniu z "andromeda" "star trek" jest nudny.
to moja opinia.
tylko moja!
wiec prosze mnie nie krytykowac, bo kazdy ma wlasne zdanie.

pozdrawiam
Shalimar

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Shalimar

swoja droga "andromeda" to jeden z moich ulubionych seriali.
naprawde uwielbiam ten serial

jakby ktos chcial napisac to moj numer gg: 7580506
email: shalimar@iv.pl

ocenił(a) serial na 8
Shalimar

Ja dokładnie tak samo jak ty uwielbiam ten serial :) I kilka razy oglądałam Star Trek'a ale i tak wolę Andromede! Pozdrófka ;D

RoMMiE

ogladalam star treka i dalaj ogladam.
ale chyba przestane

pierwsze 2 serie byly ciekawe i fajnie sie ogladalo

ale 3 seria to dno!!!!!

jeden temat, jeden watek, w kolko to samo.