Kanade.
Chociaż muszę przyznać, że postać Yui, też mnie w pewien sposób ujęła... : )
oczywiście, że Takamatsu i jego mięśnie oraz Noda i jego ;zabawka ' , haha kocham ich :D Yui też jest spoko ;d
<patrzy na avatar> No co Ty nie powiesz xD A co do tematu Yui rządzi!!! Po obejrzeniu AB! szukałem dziewczyny podobnej do niej xD Niestety nie znalazłem TT_TT
Hinata jak wielu i Naoi, po prostu mnie dobiło to ciągłe jestem Bogiem a razem tworzyli nie zapominany duet i byli nie tylko komedią, ale też dramatem szczególnie opowieść Naoiego bardzo mnie zaciekawiła, szkoda że nie powiedzieli dlaczego umarł, a raczej w jaki sposób.
1. Takamatsu, jego mięśnie zostały stworzone do tego anime!
2. Noda, bo jest idiotą
3. Shinę, bo reszta jest niemądra.
Hinata, Otonashi, Iwasawa, Noda, Shiina, Naoi, TK xd
W sumie to większość z nich polubiłam co tylko pogłębiło mój smutek w 13 odcinku.
Naoi, polubiłam go zwłaszcza dzięki hipnozie :3 Iwasawa też była super, szkoda, że tak szybko znikła. Otonashi mówił głosem mojego ukochanego seiyuu, ale poza tym nie zdobył zbytnio mojej sympatii.
Naoi. Jakoś tak... Już kiedy zobaczyłam go w tym odcinku z meczem baseballowym byłam pewna, że dostanie większą rolę :)
No i podobało mi się, jak się kłócili z Hinatą XD
Otonashi, Kanade, Yuri, Yui, Hinata, Iwasawa i Naoi.
Super anime, jak na razie jedyne na którym płakałam, ale to dlatego, że raczej nie oglądałam anime takiego typu. Świetne postacie, bardzo się z nimi zżyłam, każdy był na swój sposób fajny, ale te wyżej to moje ulubione.