PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37632}

Anioł ciemności

Angel
1999 - 2004
7,2 8,9 tys. ocen
7,2 10 1 8932
6,0 2 krytyków
Anioł ciemności
powrót do forum serialu Anioł ciemności

5 sezon

ocenił(a) serial na 8

z każdym odcinkiem 5 sezonu ten serial umiera dobrze ze to koniec

Vitek85xxx

NIe znasz sie hehe a czemu ci sie nie podoba !!!!

użytkownik usunięty
Remington_Steele

A mi się wydaje, że z każym odcinkiem 5 sezonu serial był coraz to lepszy. Szkoda że juz go nie ma, może kiedys w przyszłości znou zaczna go kręcić. Moim zdaniem Buffy i Angel były a nawet są świetne.

ocenił(a) serial na 10

Ja lubie 5 sezon, byl dynamiczny i calkiem inny od poprzednich.

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

Nie, 5 sezon to już nie to samo co Angel 1-4, po pierwsze nie ma Cordy, wprowadzona postać Spike praktycznie przyćmiła głównego bohatera. W pierwszej połowie sezonu wiało taką nudą, że musiałem przewijać niektóre odcinki niestety, naszczęście zaczęło coś się dziać interesującego od drugiej połowy sezonu, ta cala sprawa z Fred/Illyria, smutna, ale bardzo ciekawa, i tak już było do ostatniego odcinka. Ale największym rozczarowaniem jest pozostawienie otwartej fabuły serialu, a także nie zrealizowanie idei serialu wokoł, której akcja się toczyła w związku z odpowiedzią na pytanie, czy Angel zasłużył na drugą szanse? Sezon 5 nie należy do moich ulubionych, (sezon 4 najlepszy), i oceniłbym go na 6,5/10, może 7.

pufek_1986

Ja polecam obejrzenie sezonu 3 i 4 noca kilka odcinkow pod rzad, to wtedy takiklimat sie rodzi ze nadal pamietam i tomoje ulubione serie. Sezon 5 byl zabawny. Koniec fatalny nie tak to sobie wyobrazalem :(. Ale serial uwielbiam !!!!