Witam.
Mam pytanko. Czy Lindsey pojawia się w odcinkach po: 2x18 Dead End?
Bardzo lubię tą postać i się zastanawiam :P
Fajnie masz, sezon 2 to w tej chwili mój ulubiony. Strasznie podoba mi się jego mroczny klimat i kocham retrospekcje związane z Angelusem i Darlą.
O matko, obejrzałem ten odcinek. I to jest zakończenie 5 sezonu Buffy, wtedy kiedy ona umiera.
To zakończenie na prawdę świetne. Szkoda, że takie smutne, ale świetne.
Przepraszam, za post pod postem, ale nie mogę zedytować wypowiedzi (jakiś błąd: ReplyEditValidator.cant.edit.reply)
Tak w finalowym 5 sezonie ale zdecydowanie wczesniej sie pojawia. Zobaczysz; ]
Wy ten serial dopiero teraz oglądacie? Ja pamiętam jak dawno temu w trawie oglądałem go co tydzień na TV 4. Dla mnie był i jest mega serialem. Sam Whedon od Avangers go przecież zrobił ;]
Ja oglądałem inne seriale (Smallville, Supernatural, TVD, True Blood i kilka innych), na początku Buffy (nie umiałem się do niej przekonać, bo myślałem, że jak stara data to słabe, a jednak bardzo fajne :)), a potem Angela i teraz szukam innych.
Innych starych dobrych czy nowych też? Anioła nie ma co porównywać z Buffy bo jest o niebo lepszy :) Polecam w sumie mega wypasioną komedie Jak poznałem Waszą matkę. Z takimi wypiekami na twarzy oglądam ten serial, że szkok ;D Smallville i Supernatural to dobre pozycje ;] Z obecnych to jeszcze Fringe no i House'a ;]
Ze starych:
Oglądałeś 24 godziny z Sutherlandem?
Cień Anioła zobacz z Jessica Albą, może wkręci ;] Gra tam Ackles z Supernatural jak był młody ;D
Heroes ale tylko pierwszy sezon ;D
Fringa obejrzałem, czekam z niecierpliwością na 5 sezon. Cień Anioła se pobiera :P.
Kości mam zamiar oglądać i Sanctuary jeszcze. House'a może też zobaczę :>
House'a trzeba zobaczyc kolego ;] Kości dobre ale po jakimś czasie mnie znurzyły. Tego drugiego nie znam.
W zeszłym roku była premiera 1 sezonu Suits. Dla mnie rewelacja i dla innych też bo ma bardzo wysokie noty. Czekam z niecierpliwością na 2 sezon. Teraz rzeźbie Gre o Tron, Awake i Shameless - troche mnie juz nurza ale nie mam co ogladac ;D
jeżeli lubisz młodzieżowe to obowiązkowo Życie na fali (The O.C) serial mojej młodości i stosunkowo niedawno nadawany ;p
Nie napisałeś czy szukasz nowych seriali czy starszych ale jak podoba ci się Angel i Buffy to polecam dwa trochę starsze seriale o wampirach Forever Knight oraz Kindred: The Embraced (Więzy krwi), dla mnie osobiście są to najlepsze seriale o tej tematyce.
I zgadzam się z tousen87, jestem chyba jedną z nielicznych osób która lubi oba seriale ale dla mnie Angel jest lepszym serialem niż Buffy : )
zgadzam się... nie podejrzewałam nawet, że Lorne mógłby go zabić... ;( ale i tak lubię ich oboje ;)