serial zapowiada sie fajnie niestety puszczany jest w najgorszej mozliwej godzinie dzis jest np slumdog milioner z ulicy ktory chcialbym tez koniecznie obejrzec a za tydzien znajac zycie tez bedzie jakis fajny film akurat tego dnia, powtorki sa zas dopiero o polnocy czy tam o 1 w nocy ale to i tak bez roznicy bo jest to w pon a ja chodze do szkoly i nie pojde tak pozno spac bo musze rano wstac szkoda :(
Po obejrzeniu 2 pierwszych odcinków stwierdzam że będę oglądał dalej bo zapowiada się dobry serial :)
W TV na godzinę można puszczać max 15 minut reklam i wszyscy tak robią.
Poza tym jedna reklama na 2 odcinki, mogło być gorzej
Akurat TV Puls co do reklam nie można nic zarzucić.W porównaniu do innych stacji,to wypadają bardzo dobrze,w sensie,że nie epatują człowieka tym nadmiernie,jak np tvn (celowo z małej). Ale dla mnie to bez różnicy,bo i tak nie oglądam tv. A co do tematu,to kto tam jest lektorem na tym Pulsie? Chyba nie taki,co w ostatnich sezonach Zagubionych na TVP czytał? Nie chce mi się ślęczeć przed tv,żeby to z lektorem obejrzeć zwłaszcza,że dopiero co oglądałem sezon 1 z napisami,bo dopiero znalazłem taki serial.Poczekam,może się na necie pojawi z lektorem,bo ludzie teraz szybko reagują na takie rzeczy i dużo jest tvripów.Poza tym,to oglądanie w orginale zawsze uważałem za ciekawsze,choć bez napisów nie dał bym rady,bo z angielskim ostatni raz miałem styczność w podstawówce.Niemniej,dobry lektor tez nie jest zły,ale orginał,to orginał.
duży plus za jedną reklamę, myślałem że będzie min z 2 i też takie długie ;p z resztą z arrow jestem na bierząco, oglądałem tylko dlatego bo nic nie było innego ;p
Tym, którzy będą dopiero zaczynać swoją przygodę z Arrow, pragnę poinformować, że mimo iż serial na początku jest dobry... to później jest REWELACYJNY :) Od połowy 1 sezonu nie będziecie mogli się oderwać :)
Jestem z serialem na bieżąco, ale oglądanie go z lektorem było dla mnie jak droga przez mękę.
Wiesz co ,nawet nie wiem :) Ogolnie duzy plus dla TV PULS bo maja byc jeszcze inne seriale slyszalem ze beda Vikingowie :) Pierwsze 2 odcinki fajne a koncowka 2 odcinka az nakreca na kolejny,ciekawe kim byla postac w ostatniej scenie kiedy to Arrow dostal strzala:O
Godzina emisji serialu tez jest bardzo dobra:)
wow, super. Oglądajcie sobie z cenzurowanym lektorem w śmiesznej telewizji, który zmienia znaczenie połowy dialogów w tym serialu. Pamiętam jak był spust jak puścili Spartacusa :D Współczuję.