PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63891
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Juz dzis o 20 na tv puls pierwsze 2 odcinki serialu. Zapraszam !

ocenił(a) serial na 8
pravy123

serial zapowiada sie fajnie niestety puszczany jest w najgorszej mozliwej godzinie dzis jest np slumdog milioner z ulicy ktory chcialbym tez koniecznie obejrzec a za tydzien znajac zycie tez bedzie jakis fajny film akurat tego dnia, powtorki sa zas dopiero o polnocy czy tam o 1 w nocy ale to i tak bez roznicy bo jest to w pon a ja chodze do szkoly i nie pojde tak pozno spac bo musze rano wstac szkoda :(

adrian312

Powtórki Arrow będą w sobotę o 17:)

ocenił(a) serial na 8
moonaisab

dzieki myslalem ze beda tylko w pon ;)

pravy123

Biorę się za oglądanie! :)

ocenił(a) serial na 7
pravy123

no to zaczynam przygodę z Arrow. :)

ocenił(a) serial na 8
NaomiClark_

Ja jestem pod wrażeniem

pravy123

Po obejrzeniu 2 pierwszych odcinków stwierdzam że będę oglądał dalej bo zapowiada się dobry serial :)

pravy123

Arrow w TV ;] To dobry pretekst by odświeżyć i przypomnieć sobie pierwszy sezon ;)

pravy123

i 15 minutowa reklama jak nie dłuższa...

ocenił(a) serial na 9
jareeecki

W TV na godzinę można puszczać max 15 minut reklam i wszyscy tak robią.

Poza tym jedna reklama na 2 odcinki, mogło być gorzej

ocenił(a) serial na 10
Rudolf50

Akurat TV Puls co do reklam nie można nic zarzucić.W porównaniu do innych stacji,to wypadają bardzo dobrze,w sensie,że nie epatują człowieka tym nadmiernie,jak np tvn (celowo z małej). Ale dla mnie to bez różnicy,bo i tak nie oglądam tv. A co do tematu,to kto tam jest lektorem na tym Pulsie? Chyba nie taki,co w ostatnich sezonach Zagubionych na TVP czytał? Nie chce mi się ślęczeć przed tv,żeby to z lektorem obejrzeć zwłaszcza,że dopiero co oglądałem sezon 1 z napisami,bo dopiero znalazłem taki serial.Poczekam,może się na necie pojawi z lektorem,bo ludzie teraz szybko reagują na takie rzeczy i dużo jest tvripów.Poza tym,to oglądanie w orginale zawsze uważałem za ciekawsze,choć bez napisów nie dał bym rady,bo z angielskim ostatni raz miałem styczność w podstawówce.Niemniej,dobry lektor tez nie jest zły,ale orginał,to orginał.

Rudolf50

duży plus za jedną reklamę, myślałem że będzie min z 2 i też takie długie ;p z resztą z arrow jestem na bierząco, oglądałem tylko dlatego bo nic nie było innego ;p

ocenił(a) serial na 9
jareeecki

Tym, którzy będą dopiero zaczynać swoją przygodę z Arrow, pragnę poinformować, że mimo iż serial na początku jest dobry... to później jest REWELACYJNY :) Od połowy 1 sezonu nie będziecie mogli się oderwać :)

ocenił(a) serial na 8
pravy123

Jestem z serialem na bieżąco, ale oglądanie go z lektorem było dla mnie jak droga przez mękę.

ocenił(a) serial na 7
pravy123

A kto jest lektorem Arrow na pulsie? :)

KremCytrynowy

Wiesz co ,nawet nie wiem :) Ogolnie duzy plus dla TV PULS bo maja byc jeszcze inne seriale slyszalem ze beda Vikingowie :) Pierwsze 2 odcinki fajne a koncowka 2 odcinka az nakreca na kolejny,ciekawe kim byla postac w ostatniej scenie kiedy to Arrow dostal strzala:O

Godzina emisji serialu tez jest bardzo dobra:)

pravy123

No... nareszcie jakiś ciekawy serial w TV. Przynajmniej - tak się zapowiada ;)

ocenił(a) serial na 7
pravy123

wow, super. Oglądajcie sobie z cenzurowanym lektorem w śmiesznej telewizji, który zmienia znaczenie połowy dialogów w tym serialu. Pamiętam jak był spust jak puścili Spartacusa :D Współczuję.

ocenił(a) serial na 6
pitixpl

Spartacus był za mocnym serialem na ogólnodostępną telewizję dlatego dialogi były zmieniane. Arrow nie jest w żadnym stopniu takim serialem jak Spartacus. Co tu mogą ocenzurować niby?