PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63893
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Zacząłem oglądać Arrow jestem dopiero na 8 odcinku. Chciałbym też oglądać The Flash jednak od którego odcinka i sezonu Arrow powinienem to zrobić? Po skończeniu drugiego sezonu Arrow czy w trakcie drugiego to się jakoś łączy? Proszę o pomoc.

ocenił(a) serial na 10
Cejot_Jot

Barry Allen/Flash pojawia się gościnnie w Arrow dopiero w odcinkach 8.9 drugiego sezonu. także spokojnie możesz obejrzeć sobie cały 1 sezon Arrow. Ale też możesz zacząć od razu oglądać The Flash.

ocenił(a) serial na 5
Cejot_Jot

Ja poleciłbym obejrzeć dwa sezony Arrowa a potem na zmianę odcinek Flasha i 3 sezon Arrowa

ocenił(a) serial na 8
waldek1987

Właśnie tak chciałem na początku zrobić, ale skoro Flash tak wcześnie się pojawia w Arrow czyli 8 i 9 odcinek drugiego sezonu to może od tego momentu będę oglądał na zmianę.

Cejot_Jot

Barry Allen pojawia się w Arrow w 2 sezone ale wydarzenia z serialu Flash nakładaja sie z tymi z 3 sezonu Arrow. Najlepiej oglądać wg wypuszczania odcinków, czyli 2 sezony Arrow a potem (jeśli chcesz na zmianę) 1x01 Flash -> 3x01 Arrow -> 1x02 Flash etc... bo tak właśnie toczy się akcja. (Ostanie wyemitowane odcinki obu seriali to crossover, nie chciałbyś takich spoilerów przed obejrzeniem całego 2 sezonu Arrow).

ocenił(a) serial na 8
morose_pixie

No ok dzięki wszystkim. To będę oglądał tak jak piszesz.