PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63841
6,4 11 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

a mianowicie które z tych sytuacji mogą byc przedstawione w następnych odcinkach lub sezonach
1.strój Flasha
2..umiejętnosci
3.uderzenie pioruna (to chyba było ale nie wszystkie odcinki oglądałem ;D)

ocenił(a) serial na 8
Psychopath_filmweb

Według mnie ciężko będzie o takie odcinki. Arrow na pewno pojawi się w pilocie Flasha, ale myślę, że skoro zrobili dwa oddzielne seriale to tego będą się trzymać. Ewentualnie mogą zrobić jeden wspólny odcinek, w którym Barry i Oliver łączą siły, żeby zniszczyć jakiegoś mega mocnego przeciwnika - podobnie było w Smallville, gdzie raz na kilka sezonów spotykali się bohaterowie i robili coś razem.

dawid_koba

Mam nadzieje,ze nie bedzie tylko jednego -flash(barry zabija slade bo jak wiadomo slade jest o wiele potezniejszy od,arrowa i niewidze sceny typu oliver pokonuje slada nie uzywajac mirakuru

Psychopath_filmweb

Przecież Oliver pokonał Sladea w ostatnim odcinku.

ocenił(a) serial na 4
logarine

Pokonał, ale nie zabił.

Heines

A ja nie napisałem, że zabił. Więc nie wiem co twój post wnosi.

logarine

Tak-ale mi chodzilo o zabicie

Psychopath_filmweb

To wyrażaj się jaśniej wielce czcigodny.

ocenił(a) serial na 8
Psychopath_filmweb

Slade dostał dawkę antidotum na mirakuru w finałowym odcinku. Nie wiem czy całkowicie go to wyleczyło ale na pewno w jakimś stopniu osłabiło więc wydaje mi się że Oliver zabiłby go teraz bez problemu gdyby chciał.

ocenił(a) serial na 6
Psychopath_filmweb

Tak, uderzenie pioruna było w 2 sezonie ;) Jeszcze go nie obejrzałam, więc nie wiem nic co do reszty, ale zgadzam się z dawid_koba. ;)