PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63888
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Firestorm!

ocenił(a) serial na 6

Kolejny ,,super''hero pojawia się w Arrowverse. W postać wcieli się Robbie Amell. Tak, to brat
Stephena. Tak, grał już w serialach theCW. Tak, trzeci sezon będzie wymiatać.

Bartonson12

Nie jest bratem lecz kuzynem. I sadze ze wszyscy zainteresowani juz sie o tyn dowiedzieli. Robbie gral min w The Tommorow People.

ocenił(a) serial na 6
ma5ti5

Filmweb na jego profilu napisał że to bracia, potem chciałem zedytować ale filmweb nie jest na tyle zaawansowanym portalem by wprowadzić taką opcję.

ocenił(a) serial na 5
Bartonson12

On zagra w serialu o Flash'u a nie w Arrow co nie znaczy, że nie pojawi się epizodycznie.

ocenił(a) serial na 6
MrInsane

Tsa. Moje źródło się myliło, stąd i moja pomyłka. Z tego co wiem występ w Arrow jest niemalże na 100% pewny.

ocenił(a) serial na 8
Bartonson12

Ale we Flashu on zginą podczas wybuchu jak się nie myle więc na bank nie będzie go w Attow. W pilocie Caitlin mówiła jak dobrze pamiętam. Więc pewnie pojawi się w retrospekcjach ale nic więcej.

ocenił(a) serial na 6
DulceIga

Ale o czym ty w tej chwili mówisz? Flash i Arrow to to samo uniwersum telewizyjne, więc nic nie stoi na przeszkodzie do pojawienia się FS w Arrow.

ocenił(a) serial na 4
DulceIga

I właśnie o to chodzi w jego postaci, ze przeżył ten wypadek (i na 99% stał się Firestormem).

BluRay2012

http://www.filmweb.pl/news/Kuzyn+Stephena+Amella+z+rol%C4%85+w+spin-offie+%22Arr ow%22+%22The+Flash%22-106150

ocenił(a) serial na 8
BluRay2012

nie wiedziałam że stał się FS. Myślałam że to jakiś zwykły ludek który zginął w wypadku. Dzięki za oświecenie

ocenił(a) serial na 4
DulceIga

Jeszcze się nim nie stał. To nam dopiero pokażą później, może będzie przemieniał sie powoli.