PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63886
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Czyżby kolejny superbohater miał zadebiutować w serialu? Uwaga na spoilery!

Przed końcem sezonu Oliver w retrospekcjach będzie pracować nad tym, by nie zestrzelono
samolotu linii Ferris - tej samej, w której pracuje Hal Jordan. Warto zaznaczyć, że producenci
serialu pisali scenariusz kinowego "Green Lantern". Czy to oznacza, że możemy liczyć na coś
więcej niż zaledwie smaczek?

Guggenheim potwierdza, że jeśli zobaczymy logo linii, będzie ono dokładnie takie same, jak to z
filmu, chociaż zaznacza, że serial nie rozgrywa się w tym samym uniwersum, gdyż w "Arrow"
celują w realizm. Jednakże nie wyklucza możliwości, że w przyszłości Oliver spotkałby Hala
Jordana lub Carol Ferris. Wyjawia, że dyskutują o takich występach.

Musimy odkryć, które z tej licznej grupy postaci mogą pasować do uniwersum serialu, ale gdy
spojrzymy na to, jak Hal Jordan jest ważny w komiksach o Zielonej Strzale, bez wątpienia jest on
częstym tematem naszych rozmów. W razie potrzeby mam numer Ryana Reynoldsa.
mówi Guggenheim

Lucek__90

do Green Lantern nastawiona jestem dość sceptycznie, jeśli chodzi o jego ewentualne pojawienie się w tym serialu.

Lucek__90

Na pewno GL się nie pojawi - wspomnienie linii Ferris to tylko smaczek który ma urozmaicić uniwersum. Postać Hala Jordana może się gdzieś pojawić - ale Latarnie już nie - po prostu wygenerowanie efektów będzie zbyt drogie. Prędzej już pojawi się Batman.

Coyotman

chyba masz racje ale serial naprawdę imponuje mi zwłaszcza ostatni odcinek :D:D

Lucek__90

Też bardzo podobał mi się ostatni odcinek. Końcówka mnie totalnie zaskoczyła.