PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63888
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Ile sezonów

ocenił(a) serial na 8

Witam,

mam dwa pytania

1.Na ile sezonów mają materiału?.
2.Jaka jest oglądalność? Czy Jest bezpieczny?

ocenił(a) serial na 9
walker666

1. minimum na pięć
2. Dobra oglądalność, serial bezpieczny.

ocenił(a) serial na 8
Slowianin

To się cieszę ;). Może po Green Arrow i Flashu będzie Batman/Superman :D

ocenił(a) serial na 6
walker666

To mam dla ciebie dobra informacje wpisz sobie w opcji szukaj na tej stronie Gotham.A startuje w listopadie.Hala Madrid

ocenił(a) serial na 8
batesmotel27

Ooo Real Madrid! :) la decima jest nasza :) oby obronili tytuł Ligi Mistrzów! :) Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 7
Ra_s_al_Ghul

Sezonowi kibice? Decima zdobyta, szkoda tylko przegranej na własną prośbę ligi. Może w przyszłym sezonie zdobędą wreszcie potrójna koronę:)

ocenił(a) serial na 9
fabian103

Jako fan FCB i kibic piłkarski cieszę się że podjęto dyskusję na ten temat, ale koledzy szanowni chyba fora pomylili....

na tej stronie interesuje mnie tylko to co tyczy się tematu naszego serialu więc na przyszłość darujcie sobie tematykę nie związaną z serialem.

Co do serialu The Gotham - zapowiada się kolejna udana produkcja spod szyldu DC Comics:)

trailer robi wrażenie

ocenił(a) serial na 7
dzik85

Tematów jest tu cała masa o serialach i filmach wiec jak jeden będzie odbiegał od reszty to nic złego się nie stanie:) Na dodatek nie ja go zacząłem. Hala Madrid:) Ale jak ci to przeszkadza to napiszę coś związanego z serialami, a mianowicie ciekawe ile uda się sezonów Flash'a nakręcić. Bo jednak Arrow'owi chyba nie grozi anulowanie:)

ocenił(a) serial na 9
fabian103

wiem, że nie ty zacząłeś, ale Twój post był ostatni... szkoda dalej ciągnąć te przepychanki więc kończę temat. co do serialu:

Mnie The Flash zaimponował jeszcze z czasów dzieciaka, gdy oglądałem świat DC w wersji animowanej. Zapowiedzi serialu świetne! Mam nadzieje że publika też się zachwyci i pociągną serial przynajmniej ze 3-4 sezony. Arrow myślę że na bank zostawią, bo oglądalność spora i serial zanotował progres jakościowy (2. sezon lepszy od 1.) . zobaczymy co jesień przyniesie...

ocenił(a) serial na 8
fabian103

Jeśli sezonowcem nazywasz kibica od 1997 roku no to tak jestem sezonowcem ;) hehe

ocenił(a) serial na 7
Ra_s_al_Ghul

To było pytanie a nie stwierdzenie:)

ocenił(a) serial na 6
Ra_s_al_Ghul

inni moga miec w skladzie kogo chca.My za to mamy BBC;)

ocenił(a) serial na 8
batesmotel27

Tylko głównym bohaterem Gotham będzie James Gordon.

ocenił(a) serial na 6
walker666

nie martw sie aktor grajacy Gordona jest tak przymulony,ze albo serial anuluja jak The O.C.Albo szybko zrobia z mlodego Bruca cos na miare Batmana.

ocenił(a) serial na 8
batesmotel27

Nie no plany są całkiem inne. A co do Gordona kurcze nie przekreślajmy tego aktora, a poza tym to młody Gordon jeszcze nie wie o co chodzi w brudnym i zepsutym mieście. Jest twardzielem ale pewnie przestraszonym bo pierwszy raz się starł z tak podłą rzeczywistością. A poza tym widzieliśmy tylko zwiastuny :) dajmy temu serialowi szanse :)

ocenił(a) serial na 6
Ra_s_al_Ghul

Masz racje ja dam szanse,zwlaszcza,ze Smallville kiedys byl najlepszym serialem dla mnie.Obecnie ogladam Gran Hotel...10/10

ocenił(a) serial na 8
batesmotel27

Ja jestem po dwóch odcinkach True Detective ;) :) jak obejrzę cały to ocenie ale jak na razie daje 8/10 :)

ocenił(a) serial na 6
Ra_s_al_Ghul

tez sie przymierzam do tego specjalnie dla Woodiego;)

ocenił(a) serial na 10
Slowianin

No,z tego co widziałem,to niektóre odcinki miały ponad 3 miliony,a skoro kontynuują seriale,które czasem mają 1,5 miliona,to ten na tym tle wygląda jak hicior wszechczasów.Żeby tylko go nie zarżnęli,bo "wysublimowana" publiczność amerykańska mogła by tego nie strawić i serial powędrował by do kosza,a szkoda by było.Nie mogę się pogodzić z faktem,że żywot takiego,czy innego serialu,który mi się podoba,zależy od humoru przeciętnego grubego amerykańca,lub głupawego nastolatka z tego samego narodu (stereotypy,wiem) Niestety,ale biorą pod uwagę tylko oglądalność w USA,choć coś mi się obiło o uszy,że czasem padały decyzje o kontynuacji tego czy innego serialu,mimo słabej oglądalności wśród "tubylców"ponieważ dobrze przyjął się na świecie.Ale to chyba marginalne przypadki.

walker666

Od początku mówili o 5 sezonach i tak rozplanowali retrospekcje, ale nie wykluczają, że może być więcej. Stephen Amell ma kontrakt na 6 lat, więc zawsze jest ta możliwość na więcej. Przynajmniej rok więcej, gdyby on i producenci nie dogadali się co do kontraktu. Bo on jest najważniejszy, skoro gra główną rolę i nie da się go zastąpić i jedynie on ma tak długi kontrakt.
Oglądalność spadła w drugim sezonie, jednak dalej jest jedną z najlepszych wśród seriali The CW, jej szefowie są zadowoleni z serialu.

ocenił(a) serial na 6
walker666

Niestety, znając CW będą przedłużać ile się da, co nie wpłynie dobrze na jakość serialu . Możliwe z 10 sezonów powstanie jak w przypadku Supernatural. Powinni brać przykład od twórców Breaking Bad i skończyć na tylu ile zaplanowali czyli 5.

ocenił(a) serial na 8
adam664

Masz rację. Myślę, że 6 sezonów to max.