PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Czy na filmiku poniżej to Laurel w wersji Black?

http://www.spoilersguide.com/arrow/episode-6-legacies-sneak-peek/

Czy tylko ja nie lubię postaci Laurel?

ocenił(a) serial na 6
Claudette_2

również nie lubie tej postaci....

Claudette_2

To Huntress

Claudette_2

U mnie akurat jest inaczej. ;*
Może to ja mam coś nie tak z głową...

ocenił(a) serial na 6
Claudette_2

Też za nią nie przepadam. Jest taka zimna. Patrząc na nią robi mi się zimno. Ale muszę przyznać, że aktorka wcielająca się w nią jest naturalnie ładna (choć Tea - aktorka grająca ją, jest piękniejsza).
Może Tommiemu trafi się ktoś lepszy... Wydaje mi się, że Oliver będzie miał coś wspólnego z Panią Blond-Informatyk

ocenił(a) serial na 6
daga_7

Raczej nie bardziej Diggle Oli to taki samotnik zapatrzony w Laurel Tommy będzie zły a przynajmniej byl w komiksie.

ocenił(a) serial na 6
piekielny84

Wow. to nie wiedziałam, nie znam fabuły komiksu..ale zważywszy na serial chyba się zapoznam

ocenił(a) serial na 10
daga_7

Jak wiemy Merlyn, w komiksach nazywał się Arthur King. I jakiś czas temu pomyślałam, że nazwisko King, ma jego ojciec, a on przyjął nazwisko po matce. A w odcinku (pierwszym) jest wspomnienie, o tym nazwisku: "Okup za Kinga lub Queena. Rodzice zrobią wszystko, by chronić swoje dzieci." Więc typuję, że King to nazwisko ojca. Producenci wspominali coś o Tommym, że jeśli natychmiast włączą go jako eksperta łucznictwa, to podważą założenie serialu. Więc jednak planują go jako łucznika. A może, to ojciec będzie Merlynem the Archerem, i producenci będą wodzili nas za nos, i np. ojciec będzie się nazywał Arthur King. A może Tommy ma na drugie imię Artur. Ciekawe, jak to wyjaśnią

ocenił(a) serial na 6
KaraThraceHM

Chętnie zobaczę jak rozwinie się fabuła. Jak na razie jest całkiem przyjemnie i oby tak dalej ;)

Claudette_2

Zaskakuje mnie że postacie związane z Batmanem wrzucaj do serialu z Green Arrow-em.

ocenił(a) serial na 9
jetli22

Postaci związane z uniwersum DC. Nie tylko z Batmanem.

Szybu

Wiem ale Black Canary urodziła się, mieszkała i pracowała w Gotham, no i należała do jego Batmana.
Może to zmienili przez to że w komiksie została żoną Olivera.

ocenił(a) serial na 9
jetli22

Niedługo po tym jak zaczęła działalność jako Black Canary to została zaproszona do Ligi Sprawiedliwych i tam poznała Olivera, a potem została jego żoną, według uniwersum New Earth, czyli tej nowszej częsci i uznawanej obecnie za tą główną, jeśli coś nie pokręciłem.

Szybu

Wszystko w porządku.
Chociaż miałem nadzieję że skoro w serialu znalazła się Dinah pochodząca z miasta Batmana, może i dla niego znajdzie się miejsce.

ocenił(a) serial na 9
jetli22

Niestety tak nie będzie, prawa do Batmana ma chyba jakieś inne studio czy coś w ten deseń, sprawa podobna jak ze Spider-Manem dla Avengers. Nie pojawił się, bo prawa należą do innego studia. Ale mam nadzieję, że pojawiłby się chociaż Nightwing :D

ocenił(a) serial na 6
Szybu

Myślę że nawet gdyby Marvel miał prawa do ekranizacji Spider-Mana, to i tak nie pojawiłby się w Avengers, bo Parker do tej formacji dołączył dużo później. Wiem, że film Avengers nie do końca jest wierny oryginałowi, ale wszyscy którzy się w nim pojawili, byli członkami pierwszych Mścicieli.

Szybu

Szybu, Black Canary, Huntress, Deadshot są to postaci związane ze światem Batmana. Co do nie pojawienia się Batmana to producenci sami wypowiedzieli się na ten temat, a mianowicie że Green Arrow nie jest bohaterem popularnym jak Batman, dlatego by nie przyćmiewać naszego herosa nie wprowadzą go. Tak samo nie wprowadzą Zielonej Latarni czy Flasha, bo są to postacie z nadprzyrodzonymi zdolnościami, a chcą by serial był bliski rzeczywistości w jakiej my żyjemy.

ocenił(a) serial na 9
rskrzyniarz

rskrzyniarz, jasne, że są, bo to te same uniwersum. Niektóre z nich wystąpiły u Batmana i to nawet występowały dość często, natomiast i tak wyewoluowały w samodzielne postacie i przeplatały się z innymi osobami z uniwersum. Co postaci nadprzyrodzonych - Black Canary miała metagen i Płacz Kanarka. A jednak ją wprowadzili. Flash by pasował, jasne. Zielona Latarnia z kosmiczną mocą jednak nie bardzo.