PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63886
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

sobie spokój z tym serialem, pierwsze odcinki są ok.Ale dalsze to już ten sam kotlet. 1-19 przybił gwoździa temu sezonowi i powtarzając pojawienie się vertrigo.Cóż nie wszystko złote co świeci.Jak na razie ocena spadła z 6 na 4.Zamiast iśc w kierunku zagadki co zjej matką ojcem to mamy niestety qpe.

sylwester_3

Muszę przyznać trochę racji, że kilka pierwszych odcinków było naprawdę wciągających i w każdym odcinku wiele się działo, ale od jakiegoś12 serial zaczął mnie trochę nudzić. Tak czy siak, jak już zaczęłam oglądać to mam zamiar dokończyć...przynajmniej mam na kim oko zawiesić :D

justynaa_21

Obejrzyj serial Utopia i Black mirror zobaczysz jaki jest wy#je#bany w kosmos POLECAM !!!

sylwester_3

Kwestia gustu, ale nie przeczę że kiedyś poświecę im trochę uwagi.

sylwester_3

Zgadzam się Utopia jest spoko. Fajny jest też The Prisoner.

sylwester_3

Wątek w mieście faktycznie jest ostatnio nudny i powtarzalny. Jednakże gdy tylko jest coś o wydarzeniach na wyspie to oglądam z otwartą gębą. Lubię takie klimaty. No ale seriale tak mają. The Walking Dead w drugim sezonie zaczął się robić nie do zniesienia. Nie mówiąc już o trzecim, który oglądałem tylko dlatego, że miałem nadzieje, że wszystko powróci do dawnej formy. Ja bym ci radził jeszcze poczekać na drugi sezon. Oni odzipną i będą mieli więcej czasu na wymyślenie czegoś nowego.

sylwester_3

Zacząłem oglądać ten serial z wielkimi nadziejami że będzie rewelacyjny, a uzyskałem skrzyżowanie : Batmana z Lost z Dexterem no po prostu komedia. Gra aktorska słabizna, efekty i scenariusz takie sobie, główny bohater wystrugany z drewna, sceny nierealne niestety (nie mogą go trafić z broni automatycznej ;]). Do pozytywów mogę zaliczyć nieziemsko zjawiskową urodę Willy Holland aka Thea Queen.
Ogólnie nie polecam, chyba że ktoś nie ma czego oglądać i potrzebuje zabić czas. pozdrawiam

sylwester_3

ja też zaczęłam oglądac tak od 8 odcinka i powiem że to się tak wlecze jak flaki z olejem i robi się już nie za ciekawy ten film;/

sylwester_3

zapowiedzieli drugi sezon więc teraz będą na siłę rozwlekać... tak to przeważnie jest z tymi serialami. Poza tym te przerwy w emisji są dobijające. Ludzie w międzyczasie zaczną oglądać co innego a potem dziwią się że im oglądalność leci w dół. Ci amerykanie nie grzeszą inteligencją.

sylwester_3

no to prawda, przynudzają ostatnio. ale mnie najbardziej wkurzają te przerwy w emisji. najpierw jeden ominięty tydzień w listopadzie, potem miesiąc przerwy od grudnia do stycznia, dwa ominięte tygodnie w marcu, teraz znowu dwa... wie ktoś czym to jest podyktowane?

sylwester_3

Powinni zrobić ten serial w formacie 12 odcinkowym. 23 odcinki na sezon to trochę za dużo.

adam664

Zgadzam się w 100 procentach. Historia jest za długa, rozciągnięta zupełnie niepotrzebnie. Zresztą sam ostatnio stwierdziłem, że lepiej oglądać kilka seriali 10-13-odcinkowych, niż męczyć się z 22 odcinkami... Tak oto z mojej listy w połowie sezonu wyleciał nudny Arrow, a na liście do skreślenia jest m.in. Revolution. No i dodatkowo, ale tu dotrwam do końca, szykuje się koniec "Zemsty"....