Twórcy wyjawili, że w drugim sezonie "Arrow" pojawi się nowa postać kobieta. Kto to będzie?
Dowiadujemy się, że obecnie trwa casting na nową postać kobiecą, która wkroczy do życia Olivera i
mocno w nim namiesza. Bohaterka będzie pojawiać się w roli powracającej, ale może to zmienić
się na regularną.
Postać nazywa się Lisa i z ogłoszenia castingowego dowiadujemy się, że jest tajemniczą kobietą z
tragiczną przeszłością. Ma siać zniszczenie w sercu Olivera. Opisywana jest jako osoba równa
Oliverowi w każdym względzie.
Możemy być pewni, że "Lisa" to jedynie przykrywka w ogłoszeniu, by nie wyjawić prawdziwej
tożsamości postaci znanej z komiksów. Kto to może być?
Premiera 2. sezonu jesienią.
Ja tam wolę brutalne kino niż romanse, może to dlatego że nie jestem dziewczyną. Tyle ile ten Oliver nawyrywał lasek to ja już zliczyć nie mogę. Przydałoby się coś nowego!
Chyba niestety tego nie da się ominąć, zważając że to stacja CW (Pamiętniki wampirów, Plotkara).
Dokładnie. Nie wiem jak Ci faceci mogą za taką Laurel przepadać. Tysiąc razy przyjemniejsza jest Felicity :)
no zazdrość bierze górę xD jedyna dziewczyna jaka mi się podobała w serialu to córka (niepamiętam imienia; chyba Yao) gościa na wyspie xD
Moze wreszcie ta denerwujaca Laurel zniknie ^^ Oby jakas ciekawa postac sie pojawila.
a okaże się że to ta laska z 22 odcinka co pokazała tylko nogę i była zleceniodawcą bandy z wyspy :D
No nie znowu? ;-; Najpierw łowczyni, teraz ona! Nienawidzę takich toksycznych dziewczyn
Prawda jest taka, że toksyczne dziewczyny bardziej zaszkodzą głównemu bohaterowi niż jego najgorszy wróg. Tak to już bywa z filmami i serialami o superbohaterach...