PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Oglądacie jeszcze jakieś dobre seriale? :)
Poza Wrrow polecam:
The Vampire Diaries *
The Orginals * (powiązane z TVD, polecam najpierw obejrzeć Pamiętniki)
Arrow *
Teen Wolf *
The Walking Dead *
Gra o Tron *
True Blood *
Pretty Little Liars (chociaż moim zdaniem ten serial, już od jakiegoś czasu zaczyna się psuć)
Beauty and The Beast
Revenge
The Carrie Diaries

Zakończone seriale:
Przygody Merlina

Polskie seriale:
Lekarze
Magda M
Twarzą w Twarz

Nie ukrywam, że niektóre seriale są płytkie, wiele osób uzna, że to chłam, ale czasem mam
potrzebę, żeby się "odmóżdżyć", myślę, że sporo osób tak ma :)

A Wy co możecie polecić? :)

*Seriale, które wywołały na mnie spore wrażenie (dzisiaj od nich zaczęłabym oglądanie)

Alicja__

z tych bardziej ambitniejszych polecam Breaking Bad i Sons of Anarchy:)

bzyczek881126

Sherlocka :)

Alicja__

Banshee i Revolution :)

Alicja__

Supernatural :]

md_madziaa

O Supernautural wiele słyszałam, ale nie moge sie przekonać do tak starego serialu... Obejrzałam kilka odcinków i przestałam :/

Alicja__

Banshee, Oz, Sherlock

Alicja__

True Detective - doskonały kryminał w stylu noir z kapitalnymi świetnie zagranymi anty/bohateram

Alicja__

Ripper Street

Alicja__

Do Pretty Little Liars nawiązuje Ravenswood. W opisie ma horror, ale to raczej odmóżdżacz z miminalnym dreszczykiem. Na nudny weekend.

Alicja__

A i jeszcze Grimm. Na początku miał straszne recenzje i rzeczywiście przez pierwsze 10 odcinków akcja toczyła się niemrawo oglądałam z nudów. Ale jak od połowy 1 sezonu się rozkręciło to wbija w fotel (teraz jest 3 sezon)

Gav_ryil

Ravenswood raczej nie zmierzam zaczynać, bo to przerwany serial tak samo jak The Secret Cirlce...
Grimm, kiedy zaczynał się, obejrzałam chyba jeden odcinek (tak wiem, że to zdecydowanie za mało by cokolwiek powiedzieć o serialu) ale tak jakoś nie przypał mi do gustu, może jeszcze kiedyś ponownie spróbuję :)