Witajcie,
jak w temacie, wczoraj obejrzałem odc 10 i strasznie się wymęczyłem, flasha przestałem oglądać po kilku pierwszych, LoT podobnie. Nie wiem coś się z tymi serialami porobiło.
Aktualnie jest straszna susza jeśli chodzi o seriale i zastanawiam się czy warto się przemóc i dokończyć ten sezon.
Podrawiam
Witaj.Skoro ten sezon nie porwał Cię zbytnio, to dalsza jego część, też tego nie uczyni.Ja nawet już zacząłem zapominać, co tam było. Najlepsze momenty, to te odcinki, w których występował Slade i jego retrospekcje.Reszta, to taka sobie, dużo głupotek itd.Główny zły sezonu był nie do oglądania
Nie warto, im bliżej końca tym gorzej. Za to polecam wrócić do Legend - druga połowa ostatniego sezonu to mistrzostwo!
Wg mnie warto, bo 7 sezon moim zdaniem puki co (jestem przy 3 odcinku) bije poprzednie na głowę. Nowa showrunnerka dobrze prowadzi serial. ja bym zaryzykował i dokończył sezon. Poza tym po 10 odcinku jest kilka naprawdę fajnych epizodów z dobrymi scenami walki, mi osobiście się podobał, ciekawy finał i otwarte zakończenie bardzo dobrze kontynuowane w kolejnym sezonie. Co do Legend - finał był po prostu epicki i emocjonujący. Z Flashem mam mieszane uczucia, ale moim zdaniem sezon 4 jest lepszy od 3. Obecny sezon 5 zapowiada się naprawdę ciekawie. Głównym złym jest seryjny morderca, zdecydowanie coś innego niż w poprzednich sezonach, klimatem przypomina Arrow. Cicada przypomina mi Zooma, ale jego cele są bardziej sprecyzowane.