PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63888
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Witajcie,
jak w temacie, wczoraj obejrzałem odc 10 i strasznie się wymęczyłem, flasha przestałem oglądać po kilku pierwszych, LoT podobnie. Nie wiem coś się z tymi serialami porobiło.
Aktualnie jest straszna susza jeśli chodzi o seriale i zastanawiam się czy warto się przemóc i dokończyć ten sezon.

Podrawiam

ocenił(a) serial na 10
spec_naz1

Witaj.Skoro ten sezon nie porwał Cię zbytnio, to dalsza jego część, też tego nie uczyni.Ja nawet już zacząłem zapominać, co tam było. Najlepsze momenty, to te odcinki, w których występował Slade i jego retrospekcje.Reszta, to taka sobie, dużo głupotek itd.Główny zły sezonu był nie do oglądania

ocenił(a) serial na 8
spec_naz1

Nie warto, im bliżej końca tym gorzej. Za to polecam wrócić do Legend - druga połowa ostatniego sezonu to mistrzostwo!

ocenił(a) serial na 8
spec_naz1

Wg mnie warto, bo 7 sezon moim zdaniem puki co (jestem przy 3 odcinku) bije poprzednie na głowę. Nowa showrunnerka dobrze prowadzi serial. ja bym zaryzykował i dokończył sezon. Poza tym po 10 odcinku jest kilka naprawdę fajnych epizodów z dobrymi scenami walki, mi osobiście się podobał, ciekawy finał i otwarte zakończenie bardzo dobrze kontynuowane w kolejnym sezonie. Co do Legend - finał był po prostu epicki i emocjonujący. Z Flashem mam mieszane uczucia, ale moim zdaniem sezon 4 jest lepszy od 3. Obecny sezon 5 zapowiada się naprawdę ciekawie. Głównym złym jest seryjny morderca, zdecydowanie coś innego niż w poprzednich sezonach, klimatem przypomina Arrow. Cicada przypomina mi Zooma, ale jego cele są bardziej sprecyzowane.