PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63889
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Stroje, aktorzy

ocenił(a) serial na 7

Hej!

Nie macie wrażenia, że stroje są idiotyczne? Nie pod względem ideowym lecz maskującym.
Oliver dostał maskę na oczy, to tak jakbym miał nie poznać znajomego który nałożył okulary.
Własny ojciec (mr lance) nie poznający swojej córki (sary) która ma tylko przykryte oczy i jakże charakterystyczną brodę,
usta i urodę w ogóle.
Co o tym sądzicie? Dla mnie to ogromny minus i dlatego dałem tylko 7.

Tak w ogóle to uważam, że Sara jest brzydka.

ocenił(a) serial na 6
h8r3d

jak juz clarka kenta nikt nie umie rozpoznac to maska na oczach to juz jest totalny kamuflaz takze przymykam na to oko. poza tym arrow ma jeszcze kaptur i raczej nie staje z rozmowca twarza w twarz. co do sary to faktycznie nie jest najladniejsza. mam odnosnie jej pytanie. to ta sama aktorka co w 1 odcinku 1 sezonu czy inna? bo z tego co pamietam ta z 1 mi sie podobala hmmmm.

ocenił(a) serial na 7
Ade_Er

Pierwsza nazywała się Jacqueline MacInnes Wood, ta obecna Caty Lotz.

Wchodzisz w obsadę, wciskasz ctrl+F i wpisujesz Sara Lance, tym sposobem masz wszystkie Sary które grały i grają

ocenił(a) serial na 6
h8r3d

a zatem szkoda ze jacqueline juz nie gra :(. poza tym z laurel tez sie dzieje cos zlego. w pierwszym sezonie byla sliczna a w drugim strasznie schudla po twarzy co uwydatnia jej "podluzna" brode

ocenił(a) serial na 7
Ade_Er

Laurel pewnie tak jest zrobiona z uwagi na jej przypadłości czyli alkohol i nadużywanie leków.
Ale kiedyś ogólnie wszyscy z nich bardziej mi się podobali, Laurel, Thea. Teraz nie podoba mi się ani jedna ani druga