PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Zielony Kapturek

ocenił(a) serial na 7

Tak z zawodowej ciekawości. Czy nasz ulubiony łucznik też lata na jakiś wspomagaczach jak Slade i
Roy czy on na tej wyspie zrobił się wysportowany? Jest to trochę dziwne bo w pierwszym roku na
wyspie był (nie bójmy się tego powiedzieć) ciotą :P. W drugim mimo, że Shado powiedziała, że
zrobił wielkie postępy to oprócz machania z Willsonem bambusami nic ciekawego też nie dokonał
:P.
BTW: Będzie drugie "Smallvile" ? Widzę parę podobieństw a chyba liczba fanów jest podobna

ocenił(a) serial na 6
Lares91

Co do btw to smallville to chyba łączy bohaterów jedno, sami <lub prawie sami> przeciwko wrogom tego świata nosząc dobro i nadzieje bla bla bla, ale to jak zawsze;p
A co do wyspy odmieniającej naszego głównego bohatera to wróć uwagę na to, że wraz z filmem stopniowo poznamy losy Zielonego Kapturka na wyspie, jak wiadomo będzie sobie on radzić całkiem dobrze.
A jego "zaje*itość" bardzo dobrze pokazali w pierwszym odcinku, gdzie film zaczął się od tego, że był na wyspie i się wydostał, jak było widać nieźle się ruszał itd, tak więc na poczatku na wyspie poznawał wszystko i powoli zacznie sobie na niej radzić:P

A co do słów Shado no to nie wiem, bogaty dzieciak sam na wyspie, a później jak się okazuje przetrzymał tortury jednego z dwóch "wygnanych na wyspę" także jak na bogatego dzieciaka to już coś :P

Ja jestem dopiero w 9 odcinku ale zapowiada się całkiem świetny film :)