PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=729297}

Ash kontra martwe zło

Ash vs. Evil Dead
2015 - 2018
7,7 16 tys. ocen
7,7 10 1 16220
7,5 22 krytyków
Ash kontra martwe zło
powrót do forum serialu Ash kontra martwe zło

Baal w sezonie 2

ocenił(a) serial na 9

Skoro wypłynął już na powierzchnie fakt, że się pojawi, to pomyślałem sobie kto mógłby go zagrać. Zacznę może od wymienienia kto już nam gra to może pójdziecie moim tokiem myślenia ; 1. Bruce Campbell - jak Ash oczywiście , wcześniej grał mniejszą rólkę w innym Serialu, Autolycus - właściwie to w 2 serialach tą samą postać. 2 Lucy Lawless - Ruby, która była Xeną w serialu o takim samym tytule, no i 3. już chyba wiecie o kogo mi chodzi, jak nie to podpowiem, że myślę o Herkulesie czyli Kevinie Sorbo. Byłoby to nieziemska 3 w jednym serialu , znowu łączą siły i walczą ze "Złem" .

ocenił(a) serial na 8
Grzesiubb

Jestem ZA

ocenił(a) serial na 4
Grzesiubb

Baala gra Joel Tobeck. W uniwersum Herkulesa i Xeny grał dwie postaci: Deimosa i Strife'a. Niestety nie pamiętam tych jegomości
http://www.filmweb.pl/person/Joel+Tobeck-3377

Tutaj Tobeck jako Baal. Pojawił się już w zwiastunie z Comic Conu (tym z Motorhead w tle).
http://cdn1.sciencefiction.com/wp-content/uploads/2016/08/joel-tobeck-as-baaljpg -758559_765w-e1472223982317.jpg

ocenił(a) serial na 9
_Szaman_

No cóż. Szkoda ale nie jest powiedziane, że nie ma szans się pojawić, skoro jak widzę , kompletują załogę ze starych seriali. Teraz mi wpadł do głowy jeszcze Ted Raimi, który grał barmana. Kto wie.

ocenił(a) serial na 4
Grzesiubb

Jeszcze Michael Hurst czyli Jolaos reżyserował dwa odcinki w 1 sezonie. Kevin Sorbo nie jest chyba jakoś szczególnie zżyty z dawną ekipą, prędzej spodziewałbym się Renee O'Connor która jednak cały czas przewija się na konwentach razem z Lucy.

ocenił(a) serial na 9
_Szaman_

O niej również myślałem, ale nie wiem kogo mogłaby w tym momencie zagrać. Sam fakt ,że gra tu tak wielu aktorów ze starych seriali jest ,że tak powiem ujmujący. Wydaje mi się, że to głównie zasługa Campbella.

ocenił(a) serial na 4
Grzesiubb

Nie zapominaj, że Sam Raimi i Rob Tapert czyli twórcy Martwego zła byli również producentami Herkulesa i Xeny.

ocenił(a) serial na 9
_Szaman_

Tak właśnie, ale chodziło mi o to ,że pewnie on chciał do spółki z innymi sprowadzić resztę. Nie ,że był to jego własny pomysł. Swoją drogą co my widzimy w tym serialu, przecież to kicz. Moja żona nie może na to patrzeć a ja jestem wniebowzięty :D