Mam dostęp do hbo go więc szybko nadrobiłem zaległość w serialu..
i niestety odnosze wrażenie że to odgrzewany kotlet.
Uwielbiam wszystkie 3 czesci tak jak martwice mózgu itp i dochodzę do wniosku że jednak pewne filmy nie da się przerobić na serial.
Da sie jesli porządnie sie za to wziąść...Pierwsze 3 odcinki pierwszego sezonu były bardzo obiecujące:)A to właśnie przy nich głównie majstrował Raimi ...Potem niestety uznał że ma to wszystko w nosie i polazł sobie co sie dalej działo z serialem niestety każdy widział chyba reżyser naszego rodzimego klanu miałby wiecej inwencjii twórczej.:D
Drugi sezon obejrze jak sie skończy....:DChociaż chodza słuchy ze jest lepszy mam nadzieje ze to prawda.
TwoKill przyznam się że faktycznie pierwsze odcinki to powrót do starej szkoły . Szkoda że odszedł ale bez powodu tego nie zrobił mogę się jednak domyślać że były naciski ze strony stacji aby zmienić formę i pewnie dla tego tak się stało. dla odreagowania zapodałem sobie wszystkie 3 części Martwe zło.
P.S tak po za konkursem polecam wydanie wraz z książką nieumarłych i od razu uprzedzę że jest dostępna w ang wersji ( po małych modyfikacjach zrobiłem ołtarz na którym leży wydanie :D oczywiście wersja na regał + wykonałem stary papier i 1:1 rysunki plus okładkę Necronomicon ). Z resztą Event horizon też jest wydany w wersji pudełkowej przedstawiającej przednią część statku :D
Tak sobie myśle może Raimi podszedł do tego tak,,A zrobie sobie mini Evil Dead 4 "i te 3 odcinki to tak jakby czwarta cześć od niego....Hm no taka ksiega fajna sprawa....Wzywasz czasem demony ? :D
a pacynkę widziałeś?
http://www.ebay.de/itm/Necronomicon-Puppet-RARE-Army-of-Darkness-Ash-vs-the-Evil -Dead-Prop-Ex-Mortis-/252513482961?hash=item3acaf9f8d1:g:7bUAAOSwHoFXvO5M