Ash kontra martwe zło

Ash vs. Evil Dead
2015 - 2018
7,7 16 tys. ocen
7,7 10 1 16255
7,8 16 krytyków
Ash kontra martwe zło
powrót do forum serialu Ash kontra martwe zło

Genialny !!!

ocenił(a) serial na 10

Obejrzałem pierwsze 5 odcinków od razu pod rząd i oglądało się świetnie. Nie sądziłem, że po tylu latach utrzymają taki poziom bo zwykle takie ressurekcje starych produkcji to nie wypały. Ciekawe jaka fabuła będzie w Armii Ciemności 2 bo coś mi się wydaje, że tam pójdą alternatywnym zakończeniem w apokaliptycznym świecie inaczej by wałkowali to samo znów

ocenił(a) serial na 8
Mayhem91

Nie nastawiałbym się na to że kiedykolwiek powstanie kontynuacja Armi Ciemności zwłaszcza żę Ash vs Evil dead ignoruje zakończenie Evil Dead 2 i wydarzenia z Armii Ciemności. Z tego co mi wiadomo Ash vs Evil dead powstał właśnie zamiast tego tytułu. Były plotku o kontynuacji w 2013 roku ale Campbell najpierw potwierdził a pózniej stwierdził że jednak są fałszywe.

ocenił(a) serial na 7
Razielogus

Ignoruje Armie Ciemności?...Troche lipa...Ale tak pewnie było wygodnie dla twórców

ocenił(a) serial na 10
Razielogus

Moim zdaniem jednak fabuła ingeruje w wydarzenia z ED2 i AoD bo jest mowa o wydarzeniach z ED2 oraz o upływie czasu. Poza tym reżyserskie zakończenie kończy się w teraźniejszości a więc w czasach "Ash vs Evil Dead"