Ash kontra martwe zło

Ash vs. Evil Dead
2015 - 2018
7,7 16 tys. ocen
7,7 10 1 16255
7,8 16 krytyków
Ash kontra martwe zło
powrót do forum serialu Ash kontra martwe zło
ocenił(a) serial na 8
Piknik_na_skraju_drogi

O tak, smuteczek. Zamiast 1,5 godziny dostaniemy ich 5 :(

Kulasisko_Pospolite

no do dupy jest, że co 2 rzecz staje się teraz serialem.
Od lat zapowiadano ostatni film kończący serię i napaliłem się na niego szczerze, a tu jakiś serialik, pewnie jeszcze będący rebootem.
Filmy mają swój niepowtarzalny klimat, a wielu chciałoby pewnie zobaczyć nowe przygody Asha w kinie, więc nie ma co pisac srakastycznych komentarzy

użytkownik usunięty
Piknik_na_skraju_drogi

Żaden reebot;-) akcja dzieje się z 20 lat po Armii Ciemności.
Btw..szykuje sie do kin 'Armia Ciemności 2' na przyszły, 2016 rok więc będą nowe przygody Asha w kinie...plotka głosi że Ash spotka tą dzierlatkę z remaku 'Evil Dead' z 2013 roku ;).

Armia ciemności 2 przekształciła się ostatecznie w Ash vs Evil Dead. Jakakolwiek kontynuacja remake'u jest w tym momencie martwa, Fede Alvarez jest zajęty przy dwóch filmach (Dante's Inferno i A Man in the Dark), Jane Levy twierdziła ostatnio, że nikt nie kontaktował się z nią w tej sprawie, a Sam Raimi udziela jedynie dyplomatycznych wypowiedzi. Pomysł z crossoverem już dawno został zdementowany.

Pewnie wokół ewentualnego sukcesu serialu i marcowej premiery "Monster Trucks" z Levy temat znowu powróci, ale jak na razie nic nie wskazuje aby Jane Levy miała kiedykolwiek ponownie podnieść piłę.

użytkownik usunięty
_Szaman_

Nie widziałem że ten pomysł padł trupem...no cóż szkoda :).
Najważniejsze ze Campbell wraca do swojej ikonicznej roli tym razem w serialu! nie mogę się doczekać:)

o!
Ale to wciąż nie film pełnometrażowy ;_;

Piknik_na_skraju_drogi

I bardzo dobrze, że nie film. Chociaż starczy na dłużej a nie półtora godziny i już. Wpierw też myślałem, ze to film, ale jak się dowiedziałem, ze to serial, to ucieszyłem się o wiele bardziej. Licze na połączenie klimatu, humoru i szaleństwa z Evil Dead 2 z efektami specjalnymi, zdjęciami i brutalnością jak z remake'u Evil Dead z 2013 roku.

Frost

ale serialu w kinei nie zobaczysz

ocenił(a) serial na 10
Piknik_na_skraju_drogi

no i całe szczęście bo serial trzyma poziom filmów, a będzie go dużo dużo więcej (zamówiono już 2 sezon) - dla mnie to spełnienie marzeń jako fana całego cyklu filmowego i komiksów z Ashem. Czekałem na nowe 1,5-2h z Ashem a dostanę w tym sezonie 5 godzin, a w przyszłym może jeszzce więcej - cudowne info i cudowny serial.

Piknik_na_skraju_drogi

Coraz więcej seriali zaczyna fabularnie bić na głowę pełnometrażowe kino... Poza tym tak jak inni piszą lepiej obejżeć 5 godzin niż 1,5 godziny...

Piknik_na_skraju_drogi

Właśnie że zajeb*** , oby było coś w klimacie Z Nation !

ocenił(a) serial na 7
Piknik_na_skraju_drogi

Obejrzałem pierwszy odcinek i jestem więcej niż zadowolony. Pewnie gdyby powstał kolejny kinowy film, to ugrzecznili by go, żeby więcej zarobić. Za to w serialu znowu mamy mnóstwo krwi i przemocy okraszonej kretyńskim, czarnym humorem.

ocenił(a) serial na 10
matimat17

pilot jest przecudowny, czekałem na to pół swojego życia :)