PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=638072}

Austin i Ally

Austin & Ally
2011 - 2016
6,5 4,5 tys. ocen
6,5 10 1 4533
Austin i Ally
powrót do forum serialu Austin i Ally

Najlepszy!

ocenił(a) serial na 7

Obecnie na Disney Channel leci wiele nic nie wnoszących, głupich seriali typu: ''Taniec Rządzi'' i
''Nadzdolni''.
Austin i Ally się wyróżnia: jest śmieszniejszy ( szczególnie w oryginale) i ma ciekawą fabułę. Jest
to najlepszy sitcom lecących obecnie na Disney Channel.(Nie licząc tych które już się skończyły).
Zaraz po nim ''Jessie'' i ''Powodzenia Charlie''.

ocenił(a) serial na 5
bartmix

Totalnie się zgadzam, ale co jest po nim drugie? "Jessie" czy "Powodzenia Charlie"? Bo według mnie "Powodzenia Charlie".

ocenił(a) serial na 7
RoseEverdeen

Jak dla mnie ''Jessie'' :)

ocenił(a) serial na 5
bartmix

Haha, to mamy problem xD
Żarcik ;P

bartmix

Zgadzam się w 100%.

ocenił(a) serial na 6
bartmix

również się zgadzam z waszymi wypowiedziami ; )

użytkownik usunięty
bartmix

Zgadzam się w 100%.

bartmix

jeszcze blog na cztery łapy jest fajny :)

bartmix

mój ranking seriali disney channel :
1.Austin i ally - rewelacyjny serial!
2.Jessie - również świetny serial!
3.powodzenia charlie - super serial !
4.blog na cztery łapy - bardzo dobry serial !
5.Violetta - dobry serial
6.nadzdolni - średni serial
7.taniec rządzi- też średni

ocenił(a) serial na 7
lolmiki

Blog na cztery łapy, jak dla mnie jest niezły, Violetty nie lubię - z resztą się zgadzam :)

ocenił(a) serial na 10
bartmix

Zgadzam się! Mój ulubiony serial na Disney Channel! Najlepszy <3

użytkownik usunięty
bartmix

Cóż, mnie osobiście "Nadzdolni" bardzo się podobają. "Jessie" jest całkiem w porządku.
"Powodzenia Charlie" strasznie lubię. Do "Violetta" przymierzałem się parę razy, ale nie udało mi się dobrnąć do końca odcinka.

użytkownik usunięty

No i oczywiście, gdyby ktoś miał wątpliwości, "Austin & Ally" też bardzo lubię, w tym w szczególności postać Deza :P

ocenił(a) serial na 5

Heh no Dez wymiata, szczególnie jak się ogląda w oryginale. Niestety na dubbingu serial wiele traci. W ogóle Calum Worthy chyba jako jedyny jest tam dobrym aktorem.

użytkownik usunięty
issa111

Dez zdecydowanie wymiata, szczególnie w oryginalne :D Oglądałem sporo odcinków po angielsku.

użytkownik usunięty

Teksty typu: You know what my dad said to me? "Dez, stop texting the dog!" :D

ocenił(a) serial na 7

Pierwszy sezon ''Nadzdolnych'' nie był jeszcze taki zły, ale z drugim przegięli.

użytkownik usunięty
bartmix

Nie wiem, być może. Ja oglądam losowe odcinki i zwykle nie wiem, czy to pierwszy, czy drugi sezon :)

ocenił(a) serial na 7

Widać po głupocie. Jeśli odcinek jest ok to najczęściej 1 sezon, jeśli słaby zwykle 2.

ocenił(a) serial na 5
bartmix

Zgadzam się.Najlepszy na DC.
Wie ktoś może,kiedy i o której są powtórki tych premierowych odcinków z 2 sezonu?.Bo wczoraj nie obejrzałam o 9:30 i teraz nie wiem :c

bartmix

Austin i Ally jest super !! :D jeżeli wy też tak myślicie to polajkujcie mojego FanPAge na fecebooku ,,JAram się Auslly jak Tom Jerrym ;3" zapraszam:D

ocenił(a) serial na 5
bartmix

Rzeczywiście jest lepszy od innych seriali obecnie na DisneyCh, ale też nie znaczy że jest to jakieś mega arcydzieło. Czasem można się uśmiechnąć a i muzyka i głos Rossa trochę ratują ten serial.

bartmix

a ja cały czas tęsknię za niepokonanymi "Czarodziejami..."

ocenił(a) serial na 7
awksom

Ja też

ocenił(a) serial na 2
bartmix

Naprawdę? Ja nie znoszę tego serialu. Wgl mnie nie bawi, jest żałosny, przesłania nie widać, megaprzewidywalny. Ale to tylko moje zdanie. Z seriali, które jeszcze lecą to chyba tylko Powodzenia Charlie! jest jeszcze w porządku.

ocenił(a) serial na 7
sound_frequency

Każdy lubi co innego.

użytkownik usunięty
sound_frequency

To jest komedia, więc nie musi mieć przesłania. A przewidywalność może być zaletą, jeśli się odpowiednio do niej podejdzie :) Ale oczywiście szanuję Twoje zdanie.

ocenił(a) serial na 2

Wiesz... Ja po prostu nie lubię formy tego serialu. Kompletnie nie mój humor, nie moje klimaty, nie mój Disney. Może i nie musi go mieć, ale te poprzednie seriale disneyowskie jakieś tam mniejsze czy większe, bardziej lub mnie banalne przesłanie miały. Tak sobie z góry założyłam, że to trochę takie, bez urazy, disneyowskie dno i po prostu byłam nieco zaskoczona ilością fanów. Oczywiście, nikomu tego zdania nie narzucam. Każdy ma swój gust :)

użytkownik usunięty
sound_frequency

Ja tam się nie doszukuję w tym serialu żadnego przesłania, ale jak by się uprzeć, to by coś się znalazło :) Nie wiem, chociażby coś takiego, że przyjaźń jest najważniejsza. Był raz taki odcinek, że Austina miała przejąć inna menadżerka, ale on zrezygnował, bo chciał prowadzić swoją karierę z przyjaciółmi. Tak jak mówiłem, to jest komedia, więc wielkich przesłań mieć nie musi, ale jakieś można znaleźć :)

ocenił(a) serial na 2

Chyba nawet widziałam ten odcinek xd Wiesz, jak komedia Cię nie bawi, to myślisz sobie, że może chociaż coś za sobą niesie, a tu nic właściwie... Po prostu głupie teksty Deza, Trish co chwila znajdująca nową pracę i Ally z jej ogórkami naprawdę mnie nie jarają i tyle. Prawdę mówiąc, lepiej już się bawiłam, oglądając Hannę Montanę ;)

użytkownik usunięty
bartmix

No jako, że ja mam przeciwne zdanie niż ogół społeczeństwa słowiańskiego to ja powiem tak że ja kocham seriale typu Disney Channel. Na pewno są 100 razy lepsze niż paradokumenty które kręci Polsat, TVN, z TVP(od niedawna) ze serialem o bezrobotnym pijaku.
Mariusz 27 lat z Zawiercia

użytkownik usunięty

Zgadzam się z Tobą... Dużo chętniej obejrzę sobie serial Disneya i pośmieję się z tego przewidywalnego humoru, niż włączę te przygnębiające paradokumenty, które kręci Polsat czy TVN. Obejrzałem parę razy z ciekawości "Trudne Sprawy" i "Dlaczego ja?" i prawie że w depresję wpadłem. W ogóle większość polskich produkcji jest strasznie depresyjna...

ocenił(a) serial na 6
bartmix

Serio? Według mnie to jeden z gorszych seriali, gdzie on jest zabawny? Cały komizm tego serialu ogranicza się do kiepskich żartów Deza. Fabuła jest raczej przeciętna. Nastolatkowie, którzy chcą spełnić swoje marzenia związane z muzyką ew. tańcem- to się powtarza w każdym serialu Disneya.

ocenił(a) serial na 7
alka893

Każdy ma inny humor, ale akurat mnie bawią żarty w serialu. Podoba mi się muzyka i choć fabuła jest dość banalna to każdy odcinek i tak wydaje mi się interesujący. A już na pewno jest lepszy od ''Taniec Rządzi'' i ''Nadzdolnych''

bartmix

Cześć masz wielką racje myśle tak samo.
Po przeczytaniu tego komentaża zrozumiałam co chcerz przekazać.

ocenił(a) serial na 7
Con_Yee

Lol, dzisiaj założone konto. Czy utworzyłaś je tylko po to by skomentować moją wypowiedź? Szacun.