Obecnie na Disney Channel leci wiele nic nie wnoszących, głupich seriali typu: ''Taniec Rządzi'' i
''Nadzdolni''.
Austin i Ally się wyróżnia: jest śmieszniejszy ( szczególnie w oryginale) i ma ciekawą fabułę. Jest
to najlepszy sitcom lecących obecnie na Disney Channel.(Nie licząc tych które już się skończyły).
Zaraz po nim ''Jessie'' i ''Powodzenia Charlie''.
Totalnie się zgadzam, ale co jest po nim drugie? "Jessie" czy "Powodzenia Charlie"? Bo według mnie "Powodzenia Charlie".
mój ranking seriali disney channel :
1.Austin i ally - rewelacyjny serial!
2.Jessie - również świetny serial!
3.powodzenia charlie - super serial !
4.blog na cztery łapy - bardzo dobry serial !
5.Violetta - dobry serial
6.nadzdolni - średni serial
7.taniec rządzi- też średni
Blog na cztery łapy, jak dla mnie jest niezły, Violetty nie lubię - z resztą się zgadzam :)
Cóż, mnie osobiście "Nadzdolni" bardzo się podobają. "Jessie" jest całkiem w porządku.
"Powodzenia Charlie" strasznie lubię. Do "Violetta" przymierzałem się parę razy, ale nie udało mi się dobrnąć do końca odcinka.
No i oczywiście, gdyby ktoś miał wątpliwości, "Austin & Ally" też bardzo lubię, w tym w szczególności postać Deza :P
Heh no Dez wymiata, szczególnie jak się ogląda w oryginale. Niestety na dubbingu serial wiele traci. W ogóle Calum Worthy chyba jako jedyny jest tam dobrym aktorem.
Dez zdecydowanie wymiata, szczególnie w oryginalne :D Oglądałem sporo odcinków po angielsku.
Pierwszy sezon ''Nadzdolnych'' nie był jeszcze taki zły, ale z drugim przegięli.
Nie wiem, być może. Ja oglądam losowe odcinki i zwykle nie wiem, czy to pierwszy, czy drugi sezon :)
Widać po głupocie. Jeśli odcinek jest ok to najczęściej 1 sezon, jeśli słaby zwykle 2.
Zgadzam się.Najlepszy na DC.
Wie ktoś może,kiedy i o której są powtórki tych premierowych odcinków z 2 sezonu?.Bo wczoraj nie obejrzałam o 9:30 i teraz nie wiem :c
Austin i Ally jest super !! :D jeżeli wy też tak myślicie to polajkujcie mojego FanPAge na fecebooku ,,JAram się Auslly jak Tom Jerrym ;3" zapraszam:D
Rzeczywiście jest lepszy od innych seriali obecnie na DisneyCh, ale też nie znaczy że jest to jakieś mega arcydzieło. Czasem można się uśmiechnąć a i muzyka i głos Rossa trochę ratują ten serial.
Naprawdę? Ja nie znoszę tego serialu. Wgl mnie nie bawi, jest żałosny, przesłania nie widać, megaprzewidywalny. Ale to tylko moje zdanie. Z seriali, które jeszcze lecą to chyba tylko Powodzenia Charlie! jest jeszcze w porządku.
To jest komedia, więc nie musi mieć przesłania. A przewidywalność może być zaletą, jeśli się odpowiednio do niej podejdzie :) Ale oczywiście szanuję Twoje zdanie.
Wiesz... Ja po prostu nie lubię formy tego serialu. Kompletnie nie mój humor, nie moje klimaty, nie mój Disney. Może i nie musi go mieć, ale te poprzednie seriale disneyowskie jakieś tam mniejsze czy większe, bardziej lub mnie banalne przesłanie miały. Tak sobie z góry założyłam, że to trochę takie, bez urazy, disneyowskie dno i po prostu byłam nieco zaskoczona ilością fanów. Oczywiście, nikomu tego zdania nie narzucam. Każdy ma swój gust :)
Ja tam się nie doszukuję w tym serialu żadnego przesłania, ale jak by się uprzeć, to by coś się znalazło :) Nie wiem, chociażby coś takiego, że przyjaźń jest najważniejsza. Był raz taki odcinek, że Austina miała przejąć inna menadżerka, ale on zrezygnował, bo chciał prowadzić swoją karierę z przyjaciółmi. Tak jak mówiłem, to jest komedia, więc wielkich przesłań mieć nie musi, ale jakieś można znaleźć :)
Chyba nawet widziałam ten odcinek xd Wiesz, jak komedia Cię nie bawi, to myślisz sobie, że może chociaż coś za sobą niesie, a tu nic właściwie... Po prostu głupie teksty Deza, Trish co chwila znajdująca nową pracę i Ally z jej ogórkami naprawdę mnie nie jarają i tyle. Prawdę mówiąc, lepiej już się bawiłam, oglądając Hannę Montanę ;)
No jako, że ja mam przeciwne zdanie niż ogół społeczeństwa słowiańskiego to ja powiem tak że ja kocham seriale typu Disney Channel. Na pewno są 100 razy lepsze niż paradokumenty które kręci Polsat, TVN, z TVP(od niedawna) ze serialem o bezrobotnym pijaku.
Mariusz 27 lat z Zawiercia
Zgadzam się z Tobą... Dużo chętniej obejrzę sobie serial Disneya i pośmieję się z tego przewidywalnego humoru, niż włączę te przygnębiające paradokumenty, które kręci Polsat czy TVN. Obejrzałem parę razy z ciekawości "Trudne Sprawy" i "Dlaczego ja?" i prawie że w depresję wpadłem. W ogóle większość polskich produkcji jest strasznie depresyjna...
Serio? Według mnie to jeden z gorszych seriali, gdzie on jest zabawny? Cały komizm tego serialu ogranicza się do kiepskich żartów Deza. Fabuła jest raczej przeciętna. Nastolatkowie, którzy chcą spełnić swoje marzenia związane z muzyką ew. tańcem- to się powtarza w każdym serialu Disneya.
Każdy ma inny humor, ale akurat mnie bawią żarty w serialu. Podoba mi się muzyka i choć fabuła jest dość banalna to każdy odcinek i tak wydaje mi się interesujący. A już na pewno jest lepszy od ''Taniec Rządzi'' i ''Nadzdolnych''
Cześć masz wielką racje myśle tak samo.
Po przeczytaniu tego komentaża zrozumiałam co chcerz przekazać.