Austin i Ally

Austin & Ally
2011 - 2016
6,5 4,5 tys. ocen
6,5 10 1 4548
Austin i Ally
powrót do forum serialu Austin i Ally

Serial jest mega nudny.. Nie ma żadnych śmiesznych scen (no błagam - robienie z siebie
półgłówka - mam na myśli tego rudego - wcale nie jest śmieszne, bardziej irytujące..)
Muzyka też kiepska, wgl sądzę, iż ten serial kompletnie nie ma fabuły i jakiegokolwiek sensu..

ocenił(a) serial na 10
Rose_Ann_Hill

To w końcu sitcom xD
Ogólnie przetłumaczone teksty są bardziej naciągane i nie są tak śmieszne jak w oryginale. No i pierwszy sezon nie był jakiś genialny, ale 2 i 3 totalnie go prześcignął. Wystarczy obejrzeć wszystkie odcinki ;)

weronikaaleksandra

Obejrzałam kilka, i żaden mnie jakoś szczególnie nie zachęcił, by obejrzeć następne..
No ale to tylko moja subiektywna opinia, bo każdy może sądzić inaczej ;)

ocenił(a) serial na 6
Rose_Ann_Hill

zgadzam się w 100%, głównie bohaterowi są żałośni...

ocenił(a) serial na 10
Rose_Ann_Hill

Porównaj z innymi serialami :/ Ja osobiście uważam, że Austin i Ally jest najlepszym Disneyowskim serialem. Większość z nich jest na zasadzie "tym głupsze tym śmieszniejsze", a A&A (co prawda też miewa takie momenty) jest w miarę normalny i niektóre momenty są naprawdę śmieszne. Zwłaszcza w późniejszych sezonach ;)

werahaa

Porównując z innym serialami dalej uważam że to jeden z najgorszych.. Nie ukrywam że wcześniejsze były o wiele lepsze (np. Nie ma to jak hotel/statek) No ale każdy może mieć na ten temat inne zdanie :)