PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=638072}

Austin i Ally

Austin & Ally
2011 - 2016
6,5 4,5 tys. ocen
6,5 10 1 4533
Austin i Ally
powrót do forum serialu Austin i Ally

Czyli ostatni odcinek. Premiera miała być dopiero w marcu, ale była już dzisiaj o 13:05. Odcinek bardzo dobry - zabawny, ciekawy i do tego świet-na piosenka na końcu - Ilusion. Wie ktoś może kiedy będzie premiera 2 sezonu w Polsce? Bo ja już nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że nastąpi jak najszybciej.

ocenił(a) serial na 7

Ostatni odcinek już był? Nie spodziewałam się go tak szybko.
Wydaje mi się, że premiera 2 sezonu w Polsce będzie najszybciej w kwietniu, gdzieś w połowie. No chyba, że nas zaskoczą i będzie wcześniej ;)

użytkownik usunięty
miachar

Powinni dać wcześniej, bo pierwszy sezon miał tylko 19 odcinków, więc to trochę mało.

ocenił(a) serial na 7

Dzisiaj się dowiedziałam, że premiera 2 sezonu ma być w marcu.
Poczekamy,zobaczymy ;)

użytkownik usunięty
miachar

Mogę wiedzieć skąd?

ocenił(a) serial na 9

powiem wam,że na baje fani oglądająjuż po angiesku i z napisami i 2 sezon jest superr!!!!!!!!!!!!!!!!! Ally zmieniła trochę fryzurę i jest dużo wątków miezy nia a Austinem ,ale dopiero widziałam i było wyemitowane 8 odc ;))

ocenił(a) serial na 7
Koszmarxd

Ja oglądam właśnie z baje i wiem, jak wygląda drugi sezon, który oglądam odkąd wyszedł po angielsku.
Od dzisiaj jest dostępny 9 odcinek, nie wiem, jak to zrobili, skoro wg Filmwebu premiera 9 odcinka jest dopiero w niedzielę. :D
Spoiler! I ponoć w 9 to Austin jest zazdrosny i prawie dojdzie do p... :D

ocenił(a) serial na 9
miachar

wiem ,właśnie dzisiaj oglądałam 9 odcinek na baje , my wiemy co tam się wydarza ^^ hahaha czekam na kolejny odcinek ,bo już czytałam co tam ma być ^^ :))

ocenił(a) serial na 7
Koszmarxd

Ja też wiem, co będzie w 10 odcinku i się nie mogę doczekać :D

ocenił(a) serial na 9
miachar

wez pisz na priv