PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93545}

Autostrada do nieba

Highway to Heaven
1984 - 1989
7,1 3,7 tys. ocen
7,1 10 1 3715
8,0 2 krytyków
Autostrada do nieba
powrót do forum serialu Autostrada do nieba

super

ocenił(a) serial na 10

pamiętam ten serial jeszcze z lat dziecięcych...wspaniały...naprawdę rodzinny i przyjemny a co najważniejsze z każdego odcinka można się dowiedzieć coś dobrego...naprawdę godny uwagi...no i Michael Landon jako przyjemny anioł

ocenił(a) serial na 9
Beta

ze wszystkim
się zgadzam ..szkoda tylko,ze prywatnie michael był strasznym pijakiem..aniołowi nie przystoi...a może własnie jemu???????

ocenił(a) serial na 10
Selma

oooooo
tego nie wiedziałam...ale wygląd ma aniołka....

ocenił(a) serial na 9
Beta

a jednak..
.....niestety...dla mnie to tez był lekki szok kiedy to przeczytałam.....i ponoc był niezbyt dobrym ojcem(słowa syna)...eh...

ocenił(a) serial na 10
Selma

hmmm
w wiec prawda jest taka...znamy go tylko jako aktora, który swietnie gra swoje role...a w życiu gra co innego

ocenił(a) serial na 9
Beta

nioo.....
Ale dajmy mu spokój,juz mu się zmarło..Niech odpoczywa w spokoju.Z

ocenił(a) serial na 10
Selma

fakt
zapomniałam o ytm...ze mu się zmarło...hmmm chyba powinien pozostać jednak w nasej pamięci jako anioł

ocenił(a) serial na 9
Beta

oj.......
po tym czego się naczytałam na jego temat będzie trudno ale widać zrobił dobrą robotę skoro zapomniałas ze umarł,nadal zyje w twej pamieci:)

ocenił(a) serial na 10
Selma

z tego wynika
że faktycznie się postarał albo miał talent...ale chyba tylko dlatego , że miał odpowiednią rolę dobraną do odpowiedniego wyglądu..był słodkim aniołkiem, dobrym...i chyba dlatego tak bardzo zapadł mi w panięć....

ocenił(a) serial na 7
Beta

Michael Landon
"Autostrada do nieba" to serial mojego dzieciństwa, pamiętam te niedzielne popołudnia.. Michael miał najsłodszy uśmiech na świecie - prawdziwie anielski.

I nie obchodzi mnie, jakim był człowiekiem, skoro mieszkał na innym kontynencie. Bardziej interesowały mnie jego role, głównie te serialowe.. Znałam go jako aktora, nie jako człowieka.

Z pierwszych lat życia kojarzy mi się "Bonanza" :D

ocenił(a) serial na 10
gw1azdeczka

hmmm
czasami lepiej nie znać prawdziwego oblicza.....

Beta

ta...
to szczególnie cenne jeśli chodzi o aktorów i w ogóle wszelkich 'ludzi kultury' , których się ceni za to co robią w życiu 'zawodowym'. Niektórzy mieszają właśnie życie zawodowe z życiem prywatnym gwiazd - a to nie wychodzi na zdrowie - szczególnie nam - widzom. W ten sposób można ztrazić się dowszystkich aktorów, a więc i filmów :-)

ocenił(a) serial na 10
Perlinka

słuszna uwaga
od dawna wiadomo, że im mniej się wie tym dłużej zyje...i chyba sie to po raz kolejny potwierdza...