Już od pewnego czasu ta emisja doprowadza mnie do szału. Ludzie z Nickelodeon chyba nad tym sami nie panują. Tak rzadko jest nowy odcinek, lecą one nie po kolei, ciągle są powtórki. Niby mają być nowe, ale jednak nie zawsze są. Dzisiaj już trzeci raz emitowany jest ten sam odcinek (początek inwazji)! Dlaczego nie ma następnych po tym, jak Gaang pogodził się z Zuko? Poza tym nie pokazywane są tytuły odcinków i to też mnie denerwuje. Czy to tylko ja mam takie problemy?
Właściwie to skąd im się biorą te problemy? I skąd w ogóle wiadomo że je mają? Nie widzę żadnych informacji w Internecie.
przedtem na nicku była taka wiadomość teraz ją wycofali, ale zgadzam się z tobą to jest bardzo irytujące : / Jak na początku każdy odcinek oglądałam z niecierpliwością tak teraz 10 mam już powyżej uszu
Był maraton z Awatarem potem mieli puścić ostatnie odcinki jest ich chyba 11 przed tym jak film The Last Airbender wejdzie do Polskich kin a tu klapa.Codziennie owszem leci awatar ale jakieś nie te odcinki co trzeba ;/
Dzisiaj o 18 ma lecieć 5 odcinków pod rząd i w niedziele też ale w programie na antenie satelitarnej pisze że Awatar o 18.00 odcinek 1 potem 2,40,44 a w niedziele jeszcze nie oglądałem.
A to kaszana ;/ Tak bym chciała nowego odcinka... Codziennie o 18 mam tą taką nadzieję, a tu klapa! Zaraz obejrzę po angielsku i już -_-. Wprawdzie zrozumiem tylko połowę, no i wolę poczekać na polskie bo jakoś tak bardziej swojsko (nie wiem czemu ale oglądając po angielsku zupełnie inaczej odbieram całość! Wydaje mi się jakaś taka poważniejsza...), ale jestem ciekawa dalszych wydarzeń.
Angielska wersja jest o niebo lepsza! Nie dość, że teksty są śmieszniejsze (Sokka!) to zarazem całość jest poważniejsza w odbiorze:) bosko!
Właśnie wczoraj był ten odcinek z początkiem inwazji, dziś będzie druga część tego, potem jeszcze jeden, który widziałem a potem powinień być odcinek, którego nie oglądałem...
Niedawno widziałem coś na nick,że chyba w ten weekend ma coś być z tymi odcinkami 3 księgi ale akurat słuchałem na słuchawkach piosenek i nie wiem o co dokładnie chodziło,ale chyba mówili że to w ten weekend czyli 28,29 sierpnia
Kurcze... wiem, że nie zrobiłaś tego celowo, ale właśnie "wdepnąłem" w twój spoiler :/
Sorry, nie chciałam zaspoilerować. Po prostu założyłam, że ludzie którzy będą czytać wątek już widzieli dotychczasowe odcinki 3 sezonu, a nie wiedziałam jaki był numer ostatniego wyemitowanego odcinka, bo go nie podali. Sama nie cierpię jak ktoś spoileruje i dlatego bardzo mi przykro T-T