Tej kreskówki na prawdę według mnie nie można określić innym słowem. Jest po prostu genialna i to pod każdym względem. Świetna animacja fabuła i scenariusz na nic nie można tu narzekać. Oglądałem już wszystkie odcinki, a każdy z trzech sezonów był świetny i każdy czymś zaskakiwał. Formalnie nie jest to moja ulubiona kreskówka ale zdecydowanie jedna z najlepszych jaki oglądałem, może i najlepsza.
Dobra rzecz i tyle. I ma sens. Powinni takie puszczać dzieciom. Moja mama kiedy to zobaczyła powiedziała wprawdzie "sama przemoc", ale gdzie nie ma przemocy? Oni walczą w słusznej sprawie! To się liczy.
u mnie w domu ogląda to młodszy brat , matula , siorka , szwagier czasami starszy Braciak przyjedzie i tez oglądamy :D nawet mojemu ojcu to się spodobało no i siostra chce do kina jechać na to hehe Bajka the best ja daje 9/10 można powiedzieć ze taki rodzinny seans tylko ze ja i barciak młodszy oglądamy nawet powtórki :)
No ja nie widziałem tych w których Aang się zgubił i w których Ozai się mianował tym całym Feniksem kiedyś z rok temu oglądałem to ale 3 księgi nie puszczali więc se zapomniałem.A teraz widziałem całą 3 księgę ale 2 pierwszych nic nie pamiętam.I szkoda że nie będzie kontynuacji naprawdę niesamowita jest ta bajka i trochę się wkurzyłem bo wiem że to już koniec bo zamiast kontynuować tą historię tworzą całkiem nową nie związaną prawie w ogóle z tą;/
to naprawdę była super kreskówka.
Szkoda iwelka szkoda.........
Oby korra była dobra i fajna ta kreskówka z tą korrą.
ja tam się rozpłakałam jak zobaczyła napis the end. moja mama mówi że dobrze że chociaż powtórki będą lecieć bo bym zdziczała przez brak awatara...
oby korra była tak dobra jak aang;)!
Do końca tego tygodnia jeszcze puszczą cztery ostatnie odcinki.I to będzie koniec
Ostatnie puscili wczoraj.
Tak na marginesie to sposób w jaki Nickleodon wyemitował trzecią księgę woła o pomstę do nieba.
Złe synchro głosu w niektórych odcinkach.
Pozmieniane "aspect ratio" czy jak to się nazywa.
Pomijanie odcinków. (10, 18,19 )
"Skaczący" obraz w niektórych epizodach.
Nagłe puszczenie zakończenia....