Musimy ustanowić dla Zuko jak najlepszą partię, oczywiście żeby pogodzić wszystkie waśnie najlepiej byłoby ustanowić kawalerem ale taki przystojniak chyba się nie ostanie ;) Zuko może być z Mai (chociaż ona taka sztywna jest, ale w końcu w odcinku Wrząca Skała pokazała klasę) oczywiście Katara ale ja jestem wielką przeciwniczką tego związku nie wiem jak wy :) Na horyzoncie pojawiła się także Suki, która zaczyna patrzeć zalotnym spojrzeniem na naszego Zuko (kto czytał The Promise wie o co chodzi ;)) No i teraz moja faworytka dla której jestem gotowa go sobie odpuścić to Song :) Pojawiła się w odcinku Jaskinia dwojga kochanków :) była medykiem która pomogła Zuko i jemu stryjowi. Chociaż na koniec nasz bohater bezwstydnie wywiódł ją w pole to myślę że z tego może coś być :) Dziewczyna jako jedyna w tamtym czasie okazała mu tyle serca i łączy ich też blizna ;)
Dziewczyna z którą poszedł na spacer w odcinku "Opowieści o Ba Sing See" albo Ty Lee chociaż ona jest trochę szalona :D
No ta dziewczyna z którą poszedł na spacer była jakaś taka nachalna i jeszcze ta rozkopana fryzura :/ A Ty Lee chyba była bardziej zauroczona Sokką :)
Nie. Jeśli czytałaś komiksowe kontynuacje Avatara to wiesz że Toph zaczyna coś czuć do Sokki i na odwrót :D Widać to nawet w odcinku "Sokka Master"
Taak Toph najbardziej pasuje do Sokki, dziewczyna cały czas się do niego przytula w serialu a on to odwzajemnia :) Charakterami są do siebie bardzo dopasowani :) A pamiętacie tą scenę "Sokka uratowałeś mnie" i buziak, niestety to była Suki ;)
Moim zdaniem to "coś więcej" jest tylko ze strony Toph, a Sokka traktuje ją jako przyjaciółkę wyłącznie. Ma przecież swoją Suki ;)
No tak masz trochę racji :) Sokka mniej okazuje swoją sympatię jednak ją odwzajemnia, zwłaszcza podczas ostatniej bitwy na okrętach powietrznych - troszczył się o nią, chwytał ją za rękę ale to też można tłumaczyć tym, że dziewczyna była niewidoma i gdyby nie jego pomoc to spadłaby w przepaść :/
W każdym razie czytaliście już może The Search part II? Można już obejrzeć na youtubie razem z nowym komiksem "Mai Rebound" no i w tej części Mai znowu pokazuje, że dobro Zuko jest dla niej najważniejsze chociaż że zerwali. I chociaż jej nie lubię trzeba przyznać, że jest spoko... niestety ;)
Muszę przyznać, że nie lubiłem Mai. Powiem więcej: budziła we mnie wstręt. Cały czas kiedy obściskiwała się z Zuko, czekałem tylko na moment, w którym on przejrzy na oczy i ją rzuci. Ale w końcu Zuko pokazał mi, że naprawdę ją kocha, co więcej! Ona pokazała, że odzwierciedla to uczucie! I pokazała że potrafi się śmiać! Czulę wspominam dziewczynę która gościła go i jego stryja, a także tą z którą poszedł na randkę w Ba Sing See, ale mimo wszystko wolę, by pozostał z Mai.
Zupełnie nie podoba mi się pomysł jego związku z Suki. Oni do siebie nie pasują! Suki powinna być z Sokką. Sokka i Toph? Jak dla mnie to raczej para kumpli, a nie kochanków.
Zuko i Katara to kolejna beznadziejna (moim zdaniem) spekulacja. Owszem było parę momentów, ale miały one wyłącznie charakter humorystyczny. Wyraźnie akcentowali, że łączy ich tylko przyjaźń. BTW: Ja cholernie lubię związek Aanga i Katary. Biada scenarzyście, który zniszczy te parę!