Szukam animacji w podobnym klimacie, lub po prostu podobnie dobrej.
Ogladaj anime ;D polecam Yaiba legendarny samuraj. Hunter x Hunter, Samurai Shamploo, Kenichi, no i Dragon Ball ;D
Dragon Balla to znam od wielu lat. Champloo oglądalem już 8 odc ale się nie wciagnąłem, może dlatego, że oglądam na ytubie na zmiane po japońsku i angielsku. Pozostałych tytułów nie znam wogóle, sprawdzę co to. No właśnie nie bardzo chcę by to było anime, Awatar to twór amerykanów, lubie oglądać coś po angielsku, a w anime musze się niestety posiłkować napisami. Dodam jeszcze, że pare lat temu widziałem Fullmetal Alchemist, bardzo mi się podobało (nie tak jak Awatar), lubie też Cowboya Bebopa. Obejrzał bym Ergo Proxy ale ponury klimat mnie narazie odstrasza. Widziałem też kilka pierwszych odcinków Death Note ale potem ten serial sie tak pieprzy, że przestałem. Jak ktoś ma coś jeszcze do polecenia to słucham
hehe Champloo najleprzy jest po polsku , Ergo Proxy widzialem z 4 odcinki i za ponury dla mnie byl, Deat Note genialne anime ale do polowy ;/ potem na sile obejzalem zeby zobaczyc co zrobia z tym Lightem, do Full metala niemoge sie przemoc. A co do nie japonskich animacji to nieznam nic ;/ procz straznika wiatru i paru herosow z marvela.